2010/04/17

B-Day PartyParty

Näin sitä ollaan selvitty rankasta juhlimisesta, kämppä jotakuinkin siivottu ja näytän melkein ihmiseltä.
Ilta oli niin kiva, paikalla enemmän ja enemmän ihania ihmisiä, sain kauheasti lahjoja ja herkistelin koko ajan. Hile teki miule kakun ja skumppapullojen korkit lentelivät, minulla oli kivempaa, kuin aikoihin.


Paikallahan meitä oli parhaillaan joku 15 ehkä, porukkaa tuli ja meni, mutta tasan yksi majoitettiin sitten loppujen lopuksi. <3 Kiitos paikallaolijoille! ( tulkaa taas pian uudestaan!)


Hilen tekemä kinuskikakku!! Tästä lähtien laitan Hilen ja Majakkakakkupojan tekemään kaikkiin tilaisuuksiin täytekakut! Pitää repiä kaikenmaailman juhlapyhät hyväksi syyksi. 
Olin oikeasti tosi yllättynyt, en pysty muistamaan milloin viimeeksi olisin saanut syntymäpäivänäni lahjoja ja nyt niitä oli pöytä täynnä. Sain paljon kukkia, maljakon, laseja, diskopallot, kahvipaketin, auton ( kiitti Juho!), huivin, koruja ( timanttisormus!!!), stringit, rahaa, suklaata, vähän iloliemiä..Ja kaikkea en tietty nyt pysty muistamaan mutta kiitos jokaisesta lahjasta rakkaat, kiitos ihanista korteista ja kiitos teidän ihanasta seurasta! ( mie niiiiiiiiiiiiin kiitän, että miula tosiaan on näin hyviä ystäviä!)


2 kommenttia:

  1. Kivaa että oli kivaa! Nii ja myöhäset onnittelut, olin unohtanu onnitella sua :)))

    Näytät muutes tosi hyvältä noissa kuteissa, hihi :)

    VastaaPoista
  2. tuo on tosi kiva asu,tosin olisin ehkä jättäny vyön pois,nyt se rikkoo tuon vetoketjun ikävästi :)onnea näin myöhässä !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...