2010/04/14

Niitä kuuluisia reissuja

Olin saanut yhden yön aikana niin monta kommenttia, että taisi jopa ennätykset rikkoa. Kiitos tosi monista onnitteluista, vielä on pitkä matka ja kyllähän minä innoissani olen, mutta päivä kerrallaan.No nyt nokkelimmatpokkelimmat arvaavat otsikosta missä tuli vietettyä viime yö. Juuri niin, Sini lähti illalla kauheissa vatsakivuissa sairaalaan, peläten tietysti pienen puolesta ihan kauheasti. Pääsin sairaalan ensiapuun äkkiä, kokeita kokeiden perään, lääkäriltä lääkärille, pistojälkiä, kun ei koskaan kerralla suoneen osu...Koko rumba on aina niin voimiavievää varsinkin, kun kipukynnys on ylitetty tunteja sitten. Ja arvatkaahan mitä? Mahakipuun ei löytynyt taaskaan syytä.. En jaksa miettiä sitä onneksi nyt, kun kerta pikkuinen on kunnossa. Sain jopa nähdä sen! Niin pieni..Tuskin oon koskaan hymyilly niin leveästi, kuin sille monitorille aamulla.

Markolta tuli illalla viesti: " mie toivon, että olette molemmat kunnossa..."


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti noille sun mahakivuille löytyis nyt syy, ettei vaan sulle tai vauvalle satu mitään tässä.

  Onnea jo etukäteen huomisen johdosta, jos en muista huomenna enää onnitella ! 18vuotta, kumpa itsekkin olisi jo siellä asti.

  Voimia ja haleja. :)

  VastaaPoista
 2. oii sä oot raskaana! en ollu huomannu sun edellistä postausta ja nyt ku luin tän ni olin että mitää. Vähän hienoo !! :))) onneee synttäreistäkin <3

  VastaaPoista
 3. No mä haluan ainaski tietää lempiruuat! Eli yksi postausidea siinä jo, sitä odotellessa :D

  VastaaPoista
 4. Onnea raskauden johdosta! :) Toivottavasti kaikki tulee menemään hyvin.
  Niin ja aikaset synttärionnittelut myös :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...