2010/04/25

Sinillä siivous sujuu

Monet teistä tietävätkin, että minä_inhoan_siivoamista. Välttelen sitä viimeiseen asti ( varsinkin tiskejä..), aina tuntuu olevan parempaa tekemistä, kuin imurointi tai roskien vieminen. Mutta jostain syystä tänään olen taas rikkonut henkilökohtaisia ennätyksiä, suursiivous kolmeen tuntiin. Tosiaan, minä imuroin, vein matot ja petivaatteet pihalle, tiskasin, järjestelin, pyyhin ovenpielet, siivosin kaapit, pesin lattiat, tuuletin ja vein roskat. Ihan tosta noin vain!


Puhdas koti antaa minulle jonkinlaisen rauhan tällä hetkellä. Tosin otetaan nyt ilo irti tästä innostumisesta, saattaa mennä kolme viikkoa, ennen kuin imuroin seuraavan kerran. Ken tietää. Eniltä olen saanut tuon ihanan lehtipöydän. Se oli pitkään käytävässä, mutta raahasin sen sisälle vihdoinkin.


Syntymäpäivä- ja joululahjani


Äitin ostamat synttärikukatkin vielä elossa.

Seuraavan kuun tukiaisista ostan itselleni puisen ruokapöydän. Tuo lasinen on melko huteraa tekoa ja isompi pöytä med 4 tuolia on nyt se hankita, mikä on pakko saada. Lasipöydän kohtaloa en ole päättänyt, en kehtaisi poiskaan heittää. Kenties kierrätyskeskus, kenties vien sen vuokraisäntien autotalliin, kunnes joskus tästä muutan isompaan kämppään.


Suuri ylpeyteni! Minä kerään noita kissapulloja ja uusin ilmestys kokoelmaani on vasemmalta katsottuna neljäs, tuo tummanvuhreä pullo, jonka Kaisla kävi kiikuttamassa tänne eilen. Olen metsästänyt henkihieveriin oranssia pulloa. Jos joku tietää, mistä sellaisen löytää niin saa vinkata. Minä nimittäin haluan nuo kaikki!

Uunissa on omenapiirakkaa ja jos se onnistuu niin laitan reseptin tännekin.

3 kommenttia:

  1. Oikun somia nuo kisuputelit n____n Ja mitä, sinä leivot?! Parasta oliskin pistää reseptiä, mä aloin nyt kiinnostumaan kun kerran sanoit ettet muka oo kovin hyvä kokki! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kissapulloi! Mistä muuten oot ostanu ton bikertakin joka on sulla tossa banneris kuvassa jossa sul on kans noi hopeet legginsit :D Vitsit ku palapeilit on kivan näkösiä!

    VastaaPoista
  3. Meän isosiskon hyllystä löytyy semmottinen oranssi, oli jopa ihan hyvää viiniäkin jos nyt en ihan väärin muista (ai muistaisinko muka oikeasti joskus jotain kun alkoholista on kyse, not)... mutta se ei varmaan kamalasti auta kun en usko että se on siitä luopumassa :<

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...