2010/06/22

Nopea neuvolapäivitys

Viikkoja takana tasan 16.

Koko tällä viikolla: pituutta n.16cm ja painoa n.130g

Neuvolassa käyty ja o hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät uutiset: kaikki arvot kohdillaan, hemppari paremi, kuin koskaan ( 128 ) ja verenpaine hyvä. Huonot uutiset: painonnousu.. Minun painoni on lähtöpainoon verrattuna + 4kg, mikä kuullostaa varsin äkkinäiseltä paisumiselta omiin korviini, neuvolatädin mielestä ei ole syytä huoleen, mutta kyllä mie tiedän, että pikkuisen on tuo epäterveellinen ruoka maittanut. Oma moka. Ja nyt sitten terveellisemmällä linjalla.

Kuulin ensimmäistä kertaa pregoreksiasta, raskaudenaikaisesta syömishäiriöstä..Onko tälläinen olemassa oikeasti?

2 kommenttia:

  1. Kyllä valitettavasti olemassa, ihan liian monilla. Liikaa aletaan turhaan huolestumaan omasta painosta vaikka koko ajan pitäisi miettiä mikä sillä toukalle on parasta. Tässä työssä törmää kaikenlaiseen mitä teen vaikkei saisikaan edes vähän vihjata, ja inhottavimpia on bulimikko-odottajat, jotka oksentavat päivittäin ja riskeeraavat sillä toisen hyvinvoinnin. Toiset taas syö ihan liian niukasti (jos jotain tekee mieli se tarkoittaa että on vajetta, niin raskaana kuin ei-raskaanakin ollessa ja tähän tepsii rautalisän ottaminen yllättävän paljon sekä se että kun on se kamala pissattamisvaihe niin muistaa suolat) ja yliliikkuu.
    Sitte kun on se lapsi ulkona niin hehei painohuolet, yksi imetyskerta vastaa 1-2 tunnin salilla olemista kulutuksen suhteen, ihan btw.

    VastaaPoista
  2. Näinpä juuri. Itse tosin en tuohon ryhmään kuulunut. Söin niin kuin normaalistikkin ja liikuin aika paljon, joka auttoi sitten luultavasti myös synnytyksessä ja siinä ettei tuota ylipainoa sit niin kertynyt jäädäkseen. Itselleni tuli kyllä noin 20kg painoa mutta muutaman kuukauden jälkeen kyllä kaikki lähti jo pois + 5kg lisäks lähti :D Tosin itelle kerty nestettä tosi paljon viimesen kuukauden aikana joka sit lähti melkein heti pois synnytyksen jälkeen. Olihan se mukava tunne ku aamulla kävi vaa`alla ja illalla uusiks niin oli päivän aikana lähtyny se reipas 5kg pois eli nestettä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...