2010/07/17

aleshoppailuterapiaa

Ihan kauhean tärkeä asia ihan ensiksi!! Ette ikinä arvaa kuka muutti kotiin eilen??En lähde nyt erittelemään syitä siihen, miksi kissa muutti takaisin kotiin, mutta tuntuu ihan siltä, kuin olisi saanut jonkun tosi rakkaan ystävän takaisin. <3 Kissa kotiutui muutamassa tunnissa, ihan kuin ei olisi poissa ollutkaan. Kaipasin niin sitä kehräystä ja maukumista ( ja tietty sitä kissankarvaa ja kusen hajua..). Stuba on tietty hurjan ihmeissään, kun suurin osa tavaroista on jo laatikoissa. ( ollaan jo voiton puolella pakkaamisen suhteen, enää reilu viikko!!) Kissat voi kuulemma kuolla stressiin mitä jatkuva muuttaminen voi tuoda tullessaan ja kyllähän tuostakin huomaa, että pieni stressi on päällä sillä karvaa tosiaan lähtee, mutta ei sitä tiedä jos sekin johtuisi näistä helteistä..


Alennuksista äiti oli löytänyt minulle talvikengät. Miettikää, talvikengät keskellä kesää. :) Eivät olleet kuulemma kauhean paljon edes maksaneet ja minä olen nyt kolme talvea kulkenut vailla lämpimiä jalkineita.

Käytiin mekin Markon kanssa hieman kaupungilla pyörimässä ja katsastelemassa kaikenlaista. Mies löysi yhden aivan ihana vaatekappaleen, joka minun on aivan pakko esitellä.

Farkkutakki, Seppälä

Minä ihastuin, tai no rakastuin pienenlaisesti tuohon ihanan ihanaan takkiin. Marko vielä itse sen alerekistä penkoi ja hassua tässä on se, että ainoa takki, jonka olen Markon päällä nähnyt talvitakin lisäksi on yksi ainoa ajotakkina oleva vedenkestävä laskettelutakki. Olen monesti yrittäny puoliääneen vihjailla kivasta kevät/syystakista mutta aivan, kuin seinille puhuisi. 


Minun ainoa ostokseni oli uusi hajuvesi, jonka ostamista olin tässä jo jokusen ajan miettinyt. Minusta tämä onkin kiva perustuoksu ja aika monen ystävän kaapeista löytyy. Kuinkas monella teistä on tämänmerkkistä hajuvettä?

p.s. Käväisin tekemässä tutkimusta eräiden sormusten hinnoista ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana kissa :) minullekkin kelpaisi kissa :( mutta isä ei tykkää..

    Itse olen kaupasta tuoksutellut tuota, ihana tuoksu kyllä! Taidan joku päivä käydä ostamassa sen :)

    Onnea teille ja tsemppiä pakkaamiseen ja silleen :D ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...