2010/07/05

Hellettä osa.2

On se siristäminen kaunista kyllä.. 

Olen tuon mekon aikoinani ostanut H&M:ltä veljen rippijuhlia varten, mutta yllättäen lihoin sen verran ennen juhlia, että mekko ei mennyt päälleni enää.. Eikä mennyt koko kesänä, nyt 10 kiloa hoikempana mekko on mitä ihanin kuumalle kesäpäivälle! Mahakin peittyi mekkoon täydellisesti!


Toinen erikoisuus on se, että hiukset ovat kiinni. Yleensä pidän nämä kauheat mallittomat kutrini auki, mutta tänään jaksoin väsätä jopa pienen nutturan.

Yleisesti muuten. Kun ihmiset kehuvat nätiksi tai kauniiksi, en jaksa oikeasti käsittää miksi/minkä takia. Eikä tämä johdu siitä, että "yhyymitenrumaläskiolenkaan", vaan siitä, että oma kauneuskäsitykseni on erilainnen, enkä siksi pidä itseäni kauniina. Olen melko tyytyväinen kasvonpiirteisiini ja joihinkin tiettyihin ruumiinosiin, mutta kaunis en ole. Kyllähän minäkin raskaanaolevana hehkun ja hymyilevä ihminen on viehättävämpi, kuin murjottava, mutta silti... Markolle sanon tosi usein, että kehu silloin, kun oikeasti tulee sellainen elämys, että hitsit kun tuo miun muija on kaunis. Turhaan kehuminen vie oikeilta kehuilta tehoa pois..
Olipa kummallinen avautuminen..

3 kommenttia:

 1. siulle kyllä käy hiukset tosi hyvin tuolleen ! c:

  VastaaPoista
 2. mun mielestä ainakin oot kaunis ja oon täysin samaa mieltä tuon viimeisten lausahdusten kanssa! :) turha kehuminen--> hanurista! :) ps. anteeks ku tällai randomina nyt rupesin vaan kommaa, mut tosiaan törmäsin sun blogiin tuol niin aattelin sit kommentoida ku tulin lukemaankin! :)

  -Menni Isabel
  http://menni-isabel.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii kyllä tosi hyvin hiukset tuollain kiinnikkin:) Jos ei kerta saa kauniiks sanoa, sanon sitten, että ootpa nätti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...