2010/07/06

Hynttyyt yhteen

Niin se vain nyt on. Me muutamme virallisesti yhteen 26.7 itäpuolelle kaupunkia saunalliseen kaksioon ja vieläpä ylimpään kerrokseen!

rakkauspakkaus

Pian me asutaan virallisesti yhdessä. Nythän me ollaan punkattu täällä minun kämpilläni, mutta vihdoin saadaan meidän ikioma ja yhteinen koti! Jotenkin olen ihan kauhean innoissani tästä! *tuuletan*
Nyt onkin sitten parin viikon aikana armotonta pakkaamista ja monet stressit mm. sähkösopimuksien muistamisesta ja uusien huonekalujen ostamisesta.


Käytiin kyselemässä tukiasiat KELA:lta, täytettiin ja postitettiin muuttoilmoitus ja samalla vein kuvassa näkyvät aurinkolasit korjaukseen ja varasimpas sitten fiksuna ajan näöntarkastukseen, alkaa taas tuntua siltä, että esim. kaikkien blogien lukeminen on vaikeutunut pienen tekstin takia. ( lisäksi löysin D&G:n ihanat kehykset sieltä liikkeestä..)


Onneksi torillakin ehti pistäytyä moikkaamassa tälläisiä neitejä. Minä sain taas ilmaiseksi pienen tähtitatskan, jossa on meidän vuosipäivän päivämäärä ja Markolla vahvistettiin se edellinen ja tehtiin toiseen käteen uusi.


Tekstistäkin huomaa, että keskittymiseni on melko lailla 0/randomyksikköä, mutta ei se mitään! Me saadaan koti!! Ja nyt pitäisi sännätä Marrykan luokse, kun on maha täynnä riisitonnikalasalaattia..

3 kommenttia:

 1. Jee, yhteinen koti! :) Onnea! Kiva kun löytyi. Saunakin vielä!

  VastaaPoista
 2. Jee vau hienoo onneks olkoon!

  Ensimmäinen oikea, yhteinen koti on <333

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kodista!

  Ja hei, älä korjauta vanhoja aurinkolasejasi vaan hommaa ihan uudet ja uudenmalliset. Nuo eivät sovi sinulle.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...