2010/07/11

minimaalinen kilometripostaus (?)

Vihdoin kotona!!

 Maailman tyylikkäimmät kuvat . org


Viikonlopun mittaan on taitettu monia kilometrejä, kun reitti oli Savonlinna-Punkaharju-Savonlinna-Lohikoski-Sulkava-Savonlinna. Kotoa mökille ja takas kotiin ja toiselle mökille ja mummolaan ja taas kotiin. Autossa istuminen näillä helteillä on kovaa työtä. ( varsinkin autossa jossa ei ole minkäänlaista kunnon ilmastointia, vaan auto muistuttaa lähinnä saunaa..)  Kovasti on tehty sitä THE mökkeilyä eli saunaa ja järveä ja grilliruokaa ja ristikoiden täyttämistä. ( alan pikkuhiljaa olla melkeimpä hyvä siinä.) Sukulaisiakin käyty tapailemassa ja parhaita ovatkin ne reissut, kun et edes muista mitä sukua kukin on tai et ole nähnyt heitä..vaikka 9 vuoteen.Lomalookkina ponnari. ( tai sitten allekirjoittanut unohti mm suoristusraudan kotiin..)


Hyvin jäi Markon tatuoinnista rajat näkyviin, kun muuten on käsi ruskettunut ympäriltä :D

Isosisko ja pikkuveli lossissa


Käytiin vähän Sulkavaakin katselemassa. Empä ole ikinä nähnyt Sulkavalla niin paljoa ihmisiä, kuin tänään aamulla. Sulkavan soudut on vissiin ainut massatapahtuma, jota tiedän Sulkavalla järjestettävän. Olikos moni siellä? Kierreltiin kojuja, mutta helteestä erittäin vittuuntuneena ( helle saa aikaan suunnatonta raivoa..) halusin pian vain istumaan tai lepäilemään johonkin varjoon.Muuttoasioista.. Pakattuja laatikoita on nyt tämän päivän jälkeen jotakuinkin 6 ja muovikasseja 4, reppuja 1 ja isoja jätesäkkejä 1. Keskiviikkona haetaan kierrätyskeskuksesta uusi tv-taso ja viedään vanha sinne tilalle. Pikkuhiljaa kauhea sisustuskuumekin on iskenyt, eikä kaikkien kauppujon alennusmyynnit ole tyhjätaskulle hyväksi.... Löydettiin Jyskistä ruokailuryhmä alle 100 eurolla ja sen ostamista nyt mietiään, sillä nykyinen ruokapöytä ( metallia ja lasia ) on melko hutera..Viimeisistä alennusmyynneistä löytyi muutama ( valkoinen ) paita ja alusvaatteita ja äitin luona odotti Itkoselta tulleet vaunut, jotka meidän pieni perii. ( ettei sininen väri olisi enne? ;) ) :D Pienestä sen verran, että potkuja tuntuu kauhean paljon joka päivä ja parhaiten, kun on makuuasennossa.

Huomenissa neuvolaan, mutta jos sitä nyt kiskoisi vesimelonia ja mansikoita sen pari litraa.. ( onnistuin hajoittamaan ruohonleikkurinkin äsken ihan tälleen btw..)

7 kommenttia:

 1. Ihana mamma look <3 Ja jaksamisia helteille! Tääl ainaki on ihan kuollutta porukkaa :o Ja vähän kiva toi Markon käsi! :D

  VastaaPoista
 2. Onneks osaan aina melkein lukea, tossa toi ristikoiden täyttämistä - mie luin rintsikoiden täyttämistä :---D Sitten katoin uudestaan ja olin sillee, hupsis! Tykkään tuosta masusta aivan vallattomasti! (:

  VastaaPoista
 3. ihana ihana ihana masu! millon sulla on laskettuaika? onnea kovasti jo etukäteeen :))))

  VastaaPoista
 4. Eekä onko noi Emmaljungan rattaat D:

  VastaaPoista
 5. <3 Meillä oli joskus kun ite ollu pieni oli semmoset ruskeat mut sitten oisin kamalasti omille lapsille halunnu Emmaljungat mut ei :< kateeksi käy :D

  VastaaPoista
 6. Vähän tuo vauvamasu näyttää suloselta, aww :3 ♥ Sulkavan soudut jäi itellä tänä vuonna katsastamatta, höhöö :(

  VastaaPoista
 7. Tosi sievä maha! Tulin ihan vartavasten kattoon, että joko se näkyisi sulla kuvissa... Ja tsemppiä rakenneultraan, kaikki on varmasti ihan hyvin.

  :) K

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...