2010/07/04

Miniristeily

Olin tuskin ehtiny kotiini tulla, kun piti aloittaa mökkivaatteiden vaihto sun muu. Tuli kiire lähteä Markon perheen ja sukulaisten kanssa Savonlinnan ympäri menevälle tunnin pituiselle risteilylle. Kävimme vuosi sitten sellaisella myös, joten kaipa tästä on tulossa perinne pikkuhiljaa. (?)

Laivaa odotellessa käväisimme torilla ja sieltä löytyi tälläisiä ihanuuksia kojuineen! Ja nyt pitää hieman mainostaa: Kaikki, jotka pitävät omin käsin tehdyistä käsitöistä: koruista, vinyylilevykelloista, pussukoisa, maalatuista lasipurkeista, niin käykääs kahtomassa heidän kojuansa. Siellä on myös kasvomaalausta! Meidän uuden asunnon kello löytyi sieltä.Ja koska neidot ovat niin taitavia, teki Viivi minulle ja Markolle vesiliukoiset tatuoinnit.GRRR...


Uskomatonta.. Vielä vapaalla kädellä..


Lähtötilanne. Vaikka ulkona on hemmetin kuuma niin koko risteilyn ajan tuuli mukavasti minun onnekseni..Onhan se taas kerran myönnettävä: Savonlinna on kaunis kesällä..

Sellaista :)

1 kommentti:

  1. savonlinna on todellakin kaunis kesällä :) varmaan itsekin pääsen katselemaan noita kauniita maisemia ym, jos vaikka saisin aikaseksi lähdettyä savonlinnaan :D toivottavasti :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...