2010/07/30

miumau

Olavinpäivästä iso kiitos kaikille, joiden kanssa ehdin edes hieman vaihtaa ajatuksia kaupungissa. Koko päivä oli aivan tukahduttavan kuuma mutta tasan sen jälkeen kun viimeinen raketti laukaistiin Huvilalta, nousi sellainen elämää suurempi myrsky, joka katkoi puista oksat ja kaatoi ne puutkin lopulta, taivas oli täynnä salamaa, enkä ole ikinä ollut niin märkä sateesta, kun kotiin pääsin. Lisäksi meillä oli sähköt poikki vielä tunti sitten, että noin.

Kengät: Tapas, Tregginssit: Lindex, Toppi: H&M, Vyö: Kirpputori

Awwwawwaa, oon ihan sekopäinen tuohon tuccaan..Muutenkin koko eiliseen oloon. Mulla oli aamulla ihan kauhean paha mieli jotenkin joka asiasta ja vietin tuntikausia vain lueskellen hiljaisuudessani. Olin ihan tuskissani jotenkin koko aamun ja aamupäivän, jopa siis niin tuskissani, että tiskasin. Yllättävää, eikö? Vitutus on muutenkin sellainen tunne, jonka voimalla saa aikaan monenlaisia asioita..Eikä aina niitä hyviä.

Minulla on sellaisia ikuisuusprojekteja tiettyjen postausten suhteen. Kämppäpostaus on tulossa, samoin muutenkin asumisestani, jonkinlaisen postauksen joku halusi päivitäisistä kosmetiikkatuotteista, joita käytän. Teen nämä tietysti parhani mukaan heti, kun aikaa on. Tai no heti, kun saan tarvittavat materialit kasaan.

Tässä sitä istutaan ja odotellaan Emppua kylään ja vissiin ihan riehakas viikonloppu tulossa, jospa lähtisi Savonlinnan yöelämään pistäytymään.

5 kommenttia:

 1. Sain kyllä ihan mahtavan aihepostausehdotuksen jonka nyt voisin jakaa sullekin eli "what's in your shame closet?" eli mitkä tavarat on semmoisia mitä ei tulisi mieleenkään pistää näytille ja niitä vähän arastellaan, eikä ainakaan ens alkuun seurustelukumppanille tulis mieleenkään vilauttaa äitistä puhumattakaan :D

  VastaaPoista
 2. NOI HIUKSET ON TOSI HYVÄT SULLE!!!

  VastaaPoista
 3. hei miksi ihmeessä sä pidät noita paksuja vöitä vieläkin, vaikka raskaus on jo noinkin näkyvässä vaiheessa ? ne saa sut näyttämään ainoastaan siltä että olisit lihava eikä suinkaan siltä että oisit raskaana. raskausmahat on kauniita, nauti siitä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin lukia sun vanhojakin postauksiasi ja törmäsin tähän ajattelemattomaan kommenttihin, johon meikälääsen on pakko kommentoida, että nuo vyöthän tuo mukavasti esille sitä raskautta eli siis kaukana lihavasta (sellaista kuvaa kun on mahdotonta saada hyvin hoikasta, raskaana olevasta, henkilöstä) : --- )

   Psst: Oli IHANAA löytää sun blogisi tässä taannoin jälleen -en tierä muistatko mua mutta ennen kuin katosit salasanojen taakse niin aktiivisesti luin näitä postauksiasi, salasanalliseen kun en ehtinyt ilmoittamaan omia tietojani joten pimentoon jäin. Mutta, täällä ollaan taas! : --- )

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...