2010/07/09

sadepäivää

" Haluun lapsia vasta, kun oon 26 ja naimisissa. ", sanoo ystäväni kauppajonossa. Kommentissa on pieni negatiivinen sävy, enkä pidä siitä. Tuskin se pahalla..Ehkä..

Autossa ukkoskuuron hakatessa tuulilasiin, mietin todellakin sitä, onko meidän ( minun ja Markon ) elämä pilalla. Meillä ei ollut suunnitelmia, että naimisiin silloin ja tällöin ja lapsi silloin ja tällöin.. Ollaanko me nyt huonoja ihmisiä? Tai jos ei huonoja niin jotenkin alempiarvoisia? Kommentista jäi paha mieli koko loppuillan ajaksi..Mutta olen edelleen sitä mieltä, että suunnitelmia ei kannata tehdä, ne kusee silloin täydellisesti, eikä elämää voi suunnitella, koska sellainen pikkuhomma, kuin viaton sattuma voi ohjata minne vain. Ja vaikka kuinka väitetään, kaikki päätökset eivät todellakaan ole omissa käsissä.

Taidetaankin tästä markon kanssa pitää taas pikkuinen lomapaussi mökillä ja sitten Sulkavalla soutujen merkeissä.Onneksi elämässä on niin monta hyvää asiaa!!


3 kommenttia:

 1. Mitään suunnitelmia koskaan, ne toteudu kuitenkaan. Niin sitä kuvittelee lapsempana että parikymppisenä on aikuinen, mutta arvatkee mitä, EI OO EI TUU. Varsinkin jos ihmisen elämässä ei tapahdu mitään mullistavaa (muutto toiseen kaupunkiin omilleen, lapsen saanti, kaikki mihin liittyy itsenäisen alusta rakentamisen ajatus) ei ihminen koskaan kasva mihinkään. Sen huomaa hyvin siitä kun jonkin aikaa ulkopaikkakunnalla viettäneenä palaan takaisin vanhojen kavereiden pariin ja hupsankeikkaa että niiden jutut on niin jumiutuneet samalle tasolle kun silloin kun kakaroina puitiin niitä viisi vuotta sitten?!

  Että juu, elkää toisista ottako itseenne, ei lapset ymmärrä.

  VastaaPoista
 2. No ennoo päässy ku äitillä ei toimi mese : << mut aah tänään kotiin.

  VastaaPoista
 3. vaikka tuntuu pahalta, ei kannata itteensä ottaa. ne on muiden mielipiteitä, ne ei ymmärrä mitä te koette, ei osaa suhtautua oikein.
  ite kokenut saman ja koen edelleen. oma asenne ratkaisee tosi paljon.
  jos ihmiset puhuu, niin puhukoot. jos ootte onnellisia niin onko muitten mielipiteillä väliä?

  ps. lapsen tulo EI todellakaan pilaa teidän elämää! tehän luotte uuden ihmisen, elämän. se on maailman luonnollisin ja ihanin asia. eikä ikä ratkaise vaan asenne :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...