2010/08/31

26+0

* Pituus: n 31cm
* Paino: n.900g


Elikkäs meijän vauva sitä ja tätä..Pienen pitäis alkaa reagoimaan valoon kohun ulkopuolella. IIks. Tässä eräs ilta ihmeteltiin miten taitavasti se potkii jo puhelinta pois mahan päältä.. Isin iso poika ( joka tänäänkin herätti minut 4 aikaan ja sitten ei enää nukuttanutkaan..) .

***

Raskaus on nyt siinä pisteessä.. Tai no oikeastaan koko elämäni on siinä pisteessä, että tunnen itseni hirmu ulkopuoliseksi koulussa. Kun kukaan ei tiedä, eikä ymmärrä niin vaikea sitä on yrittää pysyä muiden mukana. Ja terkut niille tytöille joille viinan saanti on se suurin ongelma, kyllä ne ongelmat siitä vielä joskus kasvaa.. Olen vailla mitään rahaa koko marraskuun ja sekös pisti eilen asiat ihan sekaisin. ( yllättävän paljon saa draamaa aikaan omassa pienessä päässään..) Onneksi sentään saatiin suomalaista laatuviihdettä ruutuun!! 19.30-20.200 <3

Nyt on viikkoja jäljelä enää 14! Ensimmäinen tehoviikko menikin sitten perseeleen melko lailla joka päivän kohdalta, mutta vaikeudet kasvattavat. Niin se tupakoinnin lopettamisessakin, alku hankalaa. Kyllä se helpottuu pian..Pitää vain rauhoittua..


Hammaslääkäri odottaa...Aijai ja en haluu :/

3 kommenttia:

 1. Koska huomasin palaavani tähän blogiin aina useammin, lisäsin sen muiden luettavien listaan.

  Eräs päivä, lueskelin myös blogisi alkupäätä ja tuntuu, kuin sen olisi kirjoittanut joku toinen ihminen. Olet ottanut monta askelta lyhyessä ajassa, (niinkuin me tytöt yleensä ;) ) ja tuoreimpia postauksiasi on mukava lukea :) Muista muistaa itseäsi! :)

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä miksi olet ilman mitään rahaa koko marraskuun? Olethan silloin jo äitiyslomalla? Vai maksetaanko se vasta joulukuussa? :O

  Terveisin viikko sua jäljessä oleva opiskelija, joka on kuvitellut, että äitiysrahat kilahtaa tilille jo marraskuussa!

  VastaaPoista
 3. Aaaaivan! Mä kävin tänään nyt sitten KELA:lla kysymässä, että mitämäteenmitämäteen, kun ei oo rahaa marraskuulle, niin tehtiin niin, että otan ne rahat varhennettuna ja näin ollen saan viimeistään marraskuun puolivälissä lokakuun rahat. Etkö sääkin pystyis niin tekemään, vai alkaakohan ne enää vaihtamaan sitä kautta, kun on jo paperit sisässä?

  Mä oon jo hyvän aikaa käyny vakoileen sun juttujas, kommentointi aina vaan saattaa ehkä vähän jäädä...... :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...