2010/08/22

Aikainen joulu se tulla tupsahti

Viime päivinä on tuntunut tekemistä riittävän ihan taas urakalla. Nyt kun ollaan saatu perheeseen yksi ajokortillinen lisää, ollaan kuskattu äitiä ties minne ja kohta se ja Allu-veli pitäisi jäähallista hakea. Ollaan käyty Markon porukoilla hakemassa muutama ihana juttu kuten jalkalamppu ja maljakko ja tavattu ihaniaihania ihmisiä oikein urakalla. Ai mikä rentouttava viikonloppu kahden kesken?Suurin syy miksi tämä postaus piti tehdä nyt on se, että kirjoittaja ruudun tällä puolen on  vähintään yhtä innoissaan, kuin lapsi jouluna. Meille tuli nimittäin monen monta muovisäkillistä odottavan äidin uutta ja ihanaa painajaista : vaatteita, leluja, kirjoja yms. Ja tälleen blogin välityksellä kiitoksia ihan kauheasti!! ( jos nyt sattuu asianomaiset tunnistamaan antamansa tavarat omikseen :D )Tossa on kaikki ihanat vaatteet, jotka pitkän valikoinnin jälkeen päätin pitää ja jos huhu pitää paikkaansa niin pikkuisemme puetan peräti oman isänsä vanhoihin vaatteisiin.
Jotakuinkin joka toisen vaatteen kohdalla pääsi selvästi kiljuva " AWWWW " korkeilla desibeleillä mutta kun nää nyt on ihan kauhean suloisia.. <3
Siis oikeesti, täähän alkaa käyvän pelottavan todeksi koko raskaus ja lapsen saaminen.

Yksi mahd. teinimäinen teiniäiti poseeraus..

Tuntuu ihan joululta, kun on nyt jo melkein pakko siivota hyllyllinen tilaa uuden perheenjäsenen vaatteille.

En kestä! :D 

Ja aikaisemmin päivällä meinasin vain tulla marmattamaan siitä, että oma vaatekaappini on kutistunut muutamiin housuihin ja pariin paitaan..


EDIT:  
Mimmi kirjoitti
Moikka! Pakko kysyä tyhmä kysymys; eikö satu vatsaan kun makaa noin mahallaan? Kun sulla kuitenki jonkinmoinen vauvamasu jo on :) eikä se lapsi meekkään jotenkin "littanaan"? :D
 
- Ei se oikeastaan satu. Se on vain pikkaisen hankalaa olla mahallaan. Nukun vieläkin puolimakaavassa asennossa, eikä se ole ollut yhtään kivuliasta. :) ei sitä visiin siltikään suositella..

1 kommentti:

  1. AINII meiltä saapi vielä niitä vauvanvaatteita !! laita viestiä jos tarviit niitä ! :))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...