2010/08/27

Ihania paketteja

Tänään tuli postin kautta aivan ihania paketteja sisällön ihanuudesta nyt puhumattakaan! <3
Ihana blogiystävä Anttu oli laittanut söpöön muumipakettiin paljon ihan ikkuisia pikkuisia vauvanvaatteita! Saatoin kiljua riemusta ja samalla vääntää ilon kyyneleitä, kun paketista paljastui toinen toistaan söpömpiä asioita. Kuvan etualalle löytyikin sitten kaksi ehdotonta suosikkia, joita en välttämättä raaski edes palauttaa.. ( okei okei..kyl.. mie nää palautan, mutta ensin saatte etsiä minut Siperiasta, jonne piiloudun ovelasti ihanien vaatteiden kera. Muahahaaa..)

Kiitämme Markon kanssa erittäin lämpimästi, kyllä varmasti tulevat käyttöön!!


Meikitön sairaala-look on aina seksikäs..

Toinen kauan odotettu paketti, eli äitiyspakkaus saapui myös!

Koko paketin sisällön voi urkkia täältä.

Tämän vuoden paketi on tehty meille!! Vihreän värin väriloisto on nerokkuutta parhaimmillaan ja kaikki söpöydet paketissa olivat niin ihania väritykseltään, että varmasti puetaan lapselle päälle, vaikka päättäisikin vielä sukupuoltaankin vaihtaa.. Ihanat haalarit, pyyhkeet jne.. Enää puuttuu vain lapsi, mutta matkallaan jo hänkin, kuhan nyt ei jäisi viikkotolkulla kuppaamaan sitten. Vanhemmillaan on ainakin sellainen valitettava tapa..
Markon suosikkiEn osaa olla hypistelemättä kaikkea tätä ihanaa materiaa, mitä paketit toivat tullessaan. Enään ei lainkaan harmita aamuinen sairaalareissu!

4 kommenttia:

 1. Tatti <3

  Ei mulla taas muuta 8)

  VastaaPoista
 2. Ojoijoi toi tattibody on ehdottoman ihana D= miekin haluan (itelleni).

  VastaaPoista
 3. Muistan, kun sain meijän äitiyspakkauksen. Oli ihana tutkia ja hypistellä niitä vaatteita mitä siellä oli. Meille tosin tuli -09 paketti ja seuraavana päivänä, kun mulle oli postitettu niin alettiin postittaa tota 2010 pakettia. Mun tuuria! :D

  VastaaPoista
 4. Tuo sienibody on niin ihana ♥ Myö saatiin myös vuoden 2009 äp, mut Akun kummitäti, jolla on laskettu aika marraskuussa, lähetti ton meille :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...