2010/08/28

Pane käsi käteen, ollaan hiljaa..

Pistin elilen parastani. Kaivoin kynttilöitä ja valaisin kotimme kauniisti. Koitin luoda sen romanttisen tunelman, joka on ollut viime aikoina kadoksissa. Meillä ei tunnu olevan toisillemme tarpeeksi aikaa ja se syö miestä. Tässä tapauksessa naistakin..
Aikas söpön värisiä..

Elän siinä mielin onnellista elämää, että tällä hetkellä tiedän, mitä haluan elämältäni, tiedän miten paljon saan jo tässä vaiheessa. Mutta se ei estä haluamasta lisää. Olen tänään miettinyt sitä, miten tahtoisin tulevaisuudessa hieman isomman perheen, sen oman pienen talon ja rakastavan aviomiehen. Olen suunnitellut häitämme ( ai siis mitä??! ) ja sitä, miten koristelemme joulukuusen lasten kanssa joka vuosi. Olen unelmoinut siitä, miten menen aamuisin töihin ja haen lapset toivottavasti päiväkodista myöhemmin. Miten nauru täyttäisi elämämme ja onnen kyynelet valuisivat silloin tällöin. Ja miten lasten nukkuessa kilistelisimme Markon kanssa hyvää viiniä ja omistautuisimme toisillemme. Onneksi saa unelmoida..Se on ilmaista hupia.

Todellisuus voi olla toisenlainen, aika pahasti myös päinvastainen. En ikimaailmassa uskonut, että perustaisin perheen näin nuorena miehen kanssa, joka on vähintään yhtä peloissaan tulevasta, kuin minäkin. En uskonut, että kun muut ikäiseni juhlisivat nuoruuttaan, minä olisin kotona vaihtamassa vaippoja ja tuskailemassa sitä, miten rahat riittäisivät mihinkään. Jännää miten elämäntilanteet muuttuvat niinkin lyhyessä ajassa, kuin parissa vuodessa.


Syy miksi näitä pohdin on se, että eräs ystäväni, jota tänään kävimme morjestamassa on muuttamassa pienen tyttönsä kanssa kauas pois, uuden miehen kanssa yhteen. Ja olen enemmän, kuin onnellinen heidän kaikkien puolesta, vaikka niin paljon on paskaa hänenkin päällensä satanut, hän on saanut mahdollisuuden onneen. Vaikka tuskin hänkään olisi muutamaan vuoteen sitten uskonut, minne vielä päätyy. Tässä se nähdään, miten elämä voi heitellä erilaisiin elämäntilanteisiin.

Jotta elämää ei päästettäisi nyt liian vakavaksi niin mainittakoon, että matkalta tarttui myös mukaan muutama tälläinen syysjuttu..


 H&M

H&M

2 kommenttia:

  1. kiitos :)

    olen seurannut sun ja vauvan menemisiä, muttei ole mitään oikeen tullut kirjoitettua pitkään aikaan. mmm,koska se laskettu aika nyt onkaan?

    VastaaPoista
  2. oi ihanaa. oon niin onnellinen sun puolestas! en voi kummipojastanikaan olla pitämättä katsettani irti, se on niin hämmästyttävää miten joku voi olla niin pieni ja niin paljon suurta vielä edessä. <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...