2010/08/31

Syksy tulee 3-2-1 !!!

Kunnon syysvarustus..

Mistä tietää, että on syksy, eikä enää kesä?? Joo no, voin kertoa, että lapaset löytyivät tänään käsiini ennen ulos lähtöä.. Sen verran kylmä siis..


Vaikka minä olen kesäihminen henkeen ja vereen niin keksin peräti monta syytä itseasiassa pitää syksystä. Miten te muut kesäihmiset selviätte siitä, kun tulee pimeää ja kylmää..?

Sinin (minimaalinen) selviytymisopas itselleen syksyyn!
1. Villavaatteet
- Se nyt yksinkertaisesti on ihanaa, kun saa kaivaa villasukista lähtien kaikki ihanat ihanat villamyssyt ja neuleet kaappien pohjalta päälle. Enään ei tarvitse näyttää paljaita sääriään ja olematonta rusketustaan, kun voi jo melekein tyylikkäästi laittaa pitkät farkut ja vaan ottaa sen suurimman villapaidan kaapista ja hautautua sen sisään. Lisäksin tykkään ihan kauheasti siitä, kun saa kääriytyä viltteihin. ( miksihän meillä on peräti 4 vilttiä ympäriämpäri kämppää..? )


2. Ruskan värit
- Siis oikeasti miten epäreilua on se, että se kaunein ruska-aika kestää niin mahdottoman pienen hetken! Ja nytkin joudun odottelemaan niitä kauniitä väreä vielä jokusen viikon verran... Heti, kun tajuan, miten kaunis luonto on, otan kameran ja vaellan koko saamarin Savonlinnan vain kuvaten niinkin tylsiä kohteita, kuin puita! Ja varmasti meinaan..


3. Tunnelmavalaistus
- Kynttilät pimeään iltaan <3 eipähän romantiikka lakastu..


4. Syysherkut
- Kaakaon ja teen juonti ääretönkertaistuu tässä vaiheessa vuotta. Lisäksi sellaiset herkut, kuin pullat ja lämpimät sämpylät tekevät paemmin kauppaansa nyt, kuin minään muuna vuodenaikana. Eli siis saan herkutella ihan rauhassa kaikella uunilämpimällä.. Enkö saakin?


Ja sitten niille, jotka vain stalkkaavat tylsää elämääni niin kerottakoon:

*  Kävin hammaslääkärissä ja kyllä se poraaminen sattuu
*  Kävin Soskussa: " jos KELA ei tue teitä niin emme mekään.."
*  Sivistin itseäni jopa koulussa kaksi tuntia
*  Lainasin kirjastosta Martina Haagin kirjan Radan väärällä puolella, ja se ois nyt luettu
*  Mietin sitä, onko Anna-Leena Härkönen nero vai psykopaatti...


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...