2010/08/20

Valmis datausnurkka ja monenlaisia ilon aiheitaNo tadaa!!

Vihdoin meidän työpöytä ( jota Marko kasasi sen 4 päivää.. ) on valmis! Ite sain vielä entisenä kirvesmiehenä naulata ne viimeiset naulat! Muuten en saanut auttaa. Kuten tuo Anttu ystävällisesti minua neuvoikin, että miehinen ylpeys ei tykkää, jos sitä auttaa liikaa. ( ei tullut edes Nooan arkkia! )  Nyt mahtuu läppäri paikalleen, eikä keittiön pöydälle. Tosin Juhon apua tarvittiin järjestyksen laittamiseen mutta siinä se nyt on! Meidän olkkari on mattoa vaille täydellinen.Selkäsäryistä huolimatta on ollut mukava päivä. Ensinnäkin tuo kultapoika sai tänään ajokortin ( jaa-a, milloinhan se meikäläinen uskaltautuu sinne teoriakokeeseen..)! Onnea siis Marko, enää auto puuttuu..


Markon anoppikokelas kävikin poikaa muistamassa heti, kun töistään pääsi. Ai miten niin ne kaikki tykkää siitä?On se meikitön naama nätti..

Minun kissapullokokoelmani sai uuden tulokkaan jonka käynkin hetimiten laittamassa tuonne makkarin ikkunan väliin. Ihanan mattainen pinta. Suukottelen.

Jospa selkä antaisi periksi sen verran, että voisin mennä kävelemään Kyrkälle katsomaan Markon ja muiden poikien biitsiturnausta. Ensin tuolla odottaisi ne tiskit... Tai voihan ne jättää Markolle..

3 kommenttia:

 1. kiitti kommentista minkä olit laittanu jo jonki aikaa sitten, se piristi (:
  oon lukenu blogias jo jonki aikaa ja tykkään kyllä paljon, on kiva seurata raskausaikaasi ja haluan kyllä varmasti nähdä sitten että minkänäköinen uus perheenjäsen sitten teille aikanaan tulee. :D

  VastaaPoista
 2. tuosta kommentistasi: En ole itekkään vielä ymmärtänyt tai sisäistänyt että miten tuun jaksamaan. Rankkaa tämä on, vaikka tosin vasta ensimmäinen viikko takana..
  Mutta onneksi on mummit ja muut jotka auttavat tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 3. Oujee miehisyys on vaikea asia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...