2010/09/21

29+0

Minulla on melko vähän mitään asiaa nyt. Marko on ollut melkein vuodepotilas lauantaista asti, eikä se tosiaan saa syödäkseen ( mutta hei jee saan sitten syödä oikein kolmen edestä..nice..). Minä olen kylkikipuillut päivittäin ja koska liikkumaan ei pääse niin kotona nökötetään piirrettyjen ääressä koko päivä. En tykkä yhtään.. Ei rytmiä mihikään, istun ja syön ja sattuu ja äkäilen. Herään ihan voimattomana, turpoilen, vaatteet kiristää ja närästys on kauhea. Hei sinä ihana loppuraskaus, oi tervetuloa nyt sitten. ( kaikki jotka meinaatte ikinä lapsia hankkia, niin toivottavasti olette motivoituneita näihin pieniinkin juttuihin, ne on hirmu ikäviä..Mutta syteen tai saveen, pakkia ei enää ole.)


Uusivanha lempparisarjani MTV:lta on se 16 and pregnant, mikä siis nimensäkin puolesta kertoo sen mistä se kertoo.. Ja muutama kysymys on herännyt tätä katsoessa. Miksi ihmeessä niiden mahat ei ole tälläisiä jättimäisiä?? Miksi niiden elämä on kauheaa draamaa? Miten niillä kuitenkin on kauheasti rahaa? Miksi en saa vauvakutsuja? Miksi ne ei imetä? Ja miksi ne näyttää niin hyviltä?


Ps. Meidän Masukki sai mummoltaan ihanan toppapuvun näin ekaksi talveksi. Sen voisi esitellä tännekkin. ( mokoma lellipentu <3 ) Ai niin. Onnea niille, jotka kirjoittelvat YO-kirjoitelmiaan tällä viikolla!

3 kommenttia:

  1. Mä oon nähny noi kaikki 16 and pregnant -jaksot ja oon miettinyt kans tota imetys juttua. Ja ne aina jaksaa meikata ym.

    Yritä jaksaa. Toi loppuraskaus ei oo kyl hirveen mukavaa tai no mun koko raskaus ei ollut oikeen mukava, kun kärsin koko raskauden ajan kamalasta pahoinvoinnista. Oksensin helposti 8 kertaa päivässä :/ Mun LA oli heinäkuussa, joten sai kokea ton ihanan raskauden +30 asteen helteissä. Kengätkään ei mahtunut jalkaan, kun olin niin turvonnut :(

    VastaaPoista
  2. KELA:n äitiyspakkauksen toppahaalarin lahkeensuista pitää poistaa kuminauhat, vaaralliset lapselle. Ajattelin vaan kertoa jos et oo lukenut mtv3:sen sivuilta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...