2010/09/20

Äippäpolilla

Tänään oli kontrollikäynti äippäpolilla tulehdusten takia ja samalla hieman katsastettiin pienemmän painoa, kun sf-mitta oli sen 28 cm viime kerralla neuvolassa ja vähän pelätään tässä, että lapsesta olisi tulossa iso.. Mahakin on melko kokoinen monen mielestä, mutta ei sitä itse näe..Aivan juu ja miun äiti oli mukana.

Ultraajana oli nuorehko harjoittelija ja häntä avustamassa vanhempi mieslääkäri. Pieni oli siellä raivotarjonnassa ja untenmailla ja ultraaja ei saanut kuvaa pienestä, kun hän päätti olla näyttämättä itseään vissiin tulevan mummun suureksi suruksi, hikkakin sillä oli, mutta tiukasti kädet ja jalat ristissä. ( mutenkin ollut tänään tosi vähäliikkeinen.)

Ja painoksi ne laskeskelivat loppujenlopuksi sen 1200g eli keksikäyrän tuntumassa, mikä oli sinänsä erittäin helpottavaa kuulla. Saan neuvolan kautta lähetteen sokerirasitustestiin, vaikka painonnousun kanssa ei sinänsä ole ollut suuria ongelmia, mutta äidilläni oli raskausdiabetes ja päätettiin nyt testata toi rasitus minullakin.

2 kommenttia:

  1. Jees, hyvä ne on kaikki varmuuden vuoksi testata, yllätysraskausmyrkytys ei kamalan mukava olisi kenenkään kannalta. Hihii iso poika jo : >

    VastaaPoista
  2. Hihi, hyvä juttu! :) Etenkin näin kun vuoden ajat vaihtuu niin tekee kauheasti mieli kaikkea uutta ja jännää. Etenkin nyt kun alkaa olla kylmä niin voisi ostaa kaikki villatuotteet ja kaikkea ihanan pehmeän ja lämpöisen näköistä ää tui tui.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...