2010/09/24

Ajatusten sekametelisoppa

Nyt pitäisi saada ajatuksista kiinni, mutta vrta vie mennessään, joten koska en voi kirjoittaa postausta jostain tietystä aiheesta, kirjoitan miljoona pientä ajatusvirran vuodatusta. Joten, jos ette saa selvää niin kukaan tuskin menettää mitän ihmeellisempää..Tälläinen soppa siis kasassa:

Ensiviikon tiistaista on enää 10 viikkoa laskettuun aikaan. En edelleenkään tajua, minne katoaa kaikki nämä päivät ja yöt. Joka yö, kun herään vessaan tulee sellainen olo, kuin olisi kokenut tän saman ennenkin, samat ajatukset jne.. Minun on nyt muistettava tehdä itselleni lista, mitä kaikkea on vielä ostettava ennen joulukuuta. Suuret hankinnat ovat kuitenkin onneksi jo hankittu. Ja jännitys kohoaa pikkuhiljaa, pian meillä on lapsi.

Lisäksi jos Masukki nyt kuulet tämän toivomuksen: haluaisimme isäsi kanssa, että tulisit suurinpiirtein lasketun ajan tienoilla mutta +- viikko sallitaan kyllä. Se sopisi Markon koulun puolesta parhaiten, kun taitaa olla koeviikko ja voimme olla alusta asti koko perheen voimalla ja pian siitä alkaakin joululoma, jolloin saadaan olla kotona se n 3-viikkoa, ennen kuin äitisi alkaa pyörittää arkea kanssasi niinä päivinä kun isäsi on koulussa. Ai niin juu, voisitko rauhoittua aina yöksi? Edes pariksi tunniksi?
Rahat huolettavat. Tai oikeastaan niiden riittämättömyys. Ensikuun opintorahasta ja asumislisästä vuokra,laskut ja sitten pitäisi keplotella se marraskuu muutamalla kympillä. Ja minua oikeasti risoo kun jotuu pyytämään tai lainaamaan rahaa muilta. Käy oikeasti luonnon päälle. Ylepys. Pyh..
Tämä syksy tulee hurahtamaan tosi nopeasti. Minulla on hirveästi suunnitelmia ja muutama kiva juttukin tiedossa ennen, kuin kahliudun kotiin lapsen kanssa ( no olipas julmasti ilmaistu.) .

1. Aion olla mukana seurakunnan viikkotoiminnassa, niin paljon kuin vain jaksan. Ikävä niitä ihmisiä ja sitä seukkari-tunnelmaa muutenkin.
2. Pääsen fysioterapeutille lokakuussa katsastamaan selkäni ( varmaan silloin jo edesmenneen selkäni) kunnon. Selkää särkee jo päivittäin, mahaa kiristää ja muutenkin tosi ryhditön ja voimaton olo.
3. Lokakuussa myös olisi tiedossa reissu Helsinkiin, kun veljeni menee sinne silmälääkäriin ja minä voisin hipsiä seuraksi. Tosin ajomatka ( n.4-5 tuntia ) voi olla kuolemaakin kauheampaa, mutta luulisi, että Helsingin kokoisesta tuppukylästä löytyisi pienelle vielä vaikka mitä ostettavan arvoista ( ai niin, mutta meilläpä ei olekaan rahaa. Hyvä kun muistaa sen tarpeeksi usein..)
4. Isäni tulee Ruotsista syyslomalla käymään viikoksi tuoden mukanaan lastenvaatteita , joka ovat kuuluneet pikkuvelipuolelleni Wiljamille. Ihana nähdä muutenkin niin pitkästä aikaa.
5. Aion hienovaraisesti pakottaa Empun käymään täällä!
6. Äippäloma alkaa virallisesti marraskuun alussa ja siihen olen valmistautunut kasaamalla kauheasti katsomattomien elokuvien listaa! Hyvästi todellisuus, tervetuloa elokuvien maailma!


Hei tokijuu, muistakee laittaa kysymyksiä kysymyspostauksen kommenttiboksiin! Vielä ehtii! Ja saadaan aikaan mielenkiintoinen ja suht pitkäkin postaus. Ei miul muuta..

xoxoxo

Sini

6 kommenttia:

 1. Kannattaa käydä kysymässä sossusta rahaa.. on helpottanu meidänki elämää monta kertaa :)

  VastaaPoista
 2. Äää sie kirjotat niin hyvin ! (: huuuvin se sujuu, ja täällä blogin puolella sulla on paljon porukkaa jotka on henkisiä tsemppaajia ! :D

  VastaaPoista
 3. Vooi tiiätkö mitä, aattelin sinuu yks päivä! :)) Mietin ettei olla nähty pitkiin aikoihin tai mitään! :o Ja voi että, kun olen ollut laiska sen uskonnon kirjankin kanssa, sori! Jotenkin tää postaus oli ihana, kuten kaikki muutkin! <3 :-D Ja toivottavasti törmäiltäs, vaikkapa tuolla seukkarilla, jos ei muualla! :p

  VastaaPoista
 4. Rahan puute on kyllä aika arsesta :/ meilläkin sitä on liian usein, vaikka Pertti käykin töissä

  Ootko ihan kahestaan veljes kanssa tulossa helsinkiin? Jos kaipaat seuraa ni huikkase vaikka miun blogiin :)

  VastaaPoista
 5. Ihania syyssuunnitelmia! :)Tosi kivaa, että isäkin tulee käymään.

  Ja aivan ihana kahvikuppikuva en kestä! :D

  Oot soma! <3

  VastaaPoista
 6. ei siun tarttee sentää pakottaa miua käymää siellä ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...