2010/09/18

Asia on ananas

 Turvatakseni taas eräiden henkilöiden yksityisyyden käytän peitenimiä

Neiti X: " Bananas are for monkeys.. Mutta miten sanotaan ananas-sanan monikko englanniksi? "
Ihana Mies: " Etkös sie äsken puhunut banaaneista, etkä ananaksista? "
Neiti X: " Nojuu, mutta ku mietin, että tuleeko siitä niinku " ananass " sillai khdella s-kirjaimella..Niinku yleensä se monikko englanniksi muodostetaan sillä s-kirjaimella.."
Ihana Mies: " ........" *epätoivoinen ilme*
Neiti X: " No mitä?!"
Ihana Mies: " Nokun ananas on englanniksi pineapple eikä ananas.."
Neiti X : " ai nii.."

Ja asiasta kannabiksen viljelyyn! Lidlin myymälöissä on sellainen ihana kyltti jossa lukee, että jos on onnekas ja näyttää alle 25-vuotiaalta niin tulee todistaa ikänsä jos ostaa 18-vuoden ikää vaativia tuotteita. Tulin siitä eilen laittoman hyvälle mielelle. Ja sitten nyt kun ilonasioihin päästin, niin tänä viikonloppuna näkyy telkkarissa liikaa kanavia.. En voi surfata 4 kanavaa samanaikaisesti! Ava ja Fakta ja lastenkanavat ja elokuvia ihan liikaa..

***

Oho, blogin lukijamäärä ei romahtanutkaan, vaikka minä tunnustin Pokemonit osaksi elämää vielä 18-vuotiaana :D

Tänään Marko on reissun päällä ja MINÄ VIETÄN KOKO PÄIVÄN YKSIN. Ensiksi mietin, että kuolen tylsyyteen ennen kymmentä, mutta päätin sitten, että tämän päivän käytän vain itsekkäästi itseeni, teen tasan sitä mitä huvittaa ilman, että kenelläkään on varaa tulla sekoittamaan päivsuunnitelmaani! Saa nähdä millainen päivä tästä tulee, mutta illalla tulee raportti siitä miten Sini-pävä onnistui! Joten käynnistetäänpä operaatio Sini-päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...