2010/09/04

Ihana aamu

Oi, miten ihanaa on vain maata sängyssä ja kääntää kylkeä vaatimattomasti noin kymmenen kertaa ja jatkaa unia vilkaisemattakaan kelloa kohti. Hetkinen, sitten tuntuu kylmältä. Joku rosvo ( syyllinen saatiin kiinni ja hän sai rangaistuksen myöhemmin..) on ryövännyt molemmat peitot päälleensä. Pientä riuhtomista ja kitinää ja sitten voikin taas sukeltaa uniinsa. ( vaikka ne muuttuvat aina vain hämärämmiksi, esimerkiksi, kuka nyt oikeasti uneksii ajavansa isoa rekka autoa Salkkareitten Sebastiani kanssa..? ) Ja se tunne, kun ensimmäisenä sitten avaa kunnolla slmänsä ja näkee edessään sen tutun suloisen pörröpään virnuilemassa siinä vieressä on uskomattoman ihana. Viikonloppuisin meidän nouseminen venähtää melko pitkälle melkein puoleen päivään..


Sitten on ihana aloittaa päivä näin. Teetä muumimukista ( äitithän ei muita mukeja käytä..), terveellinen aamupala, tuoksukynttilä luomaan tunnelmaa ja perus aamudataaminen. Jotkut tykkää lukea lehden aamulla, minä tykkään lukea illalla päivitetyt blogit. Aamu on pilalla ilman blogeja.. Kokeiltu on..Mutta mikään ei ole niin parasta, kun varastaa lainata kullan hupparia ja villasukkia ja olla R-A-U-H-A-S-S-A omassa kodissaan ja olla pitämättä kiirettä yhtään minnekään.


Suihkusta tulleena ja ilman meikkiä..Hemaisevaa, eikö?

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana lauantaiaamu.. Harmi, kun jokaista aamua ei voi aloittaa näin rauhallisesti ja hitaasti kaikesta nauttien.

3 kommenttia:

  1. Ihanan hyväntuulinen postaus :) Aamut on ihania, varsinkin kiireettömät sellaiset.

    VastaaPoista
  2. Ooolalaa, tämmöset aamupostaukset on niin letkeitä, ja tosiaan viikonloppuaamuissa parasta on se kiireetön tunne :) <3

    VastaaPoista
  3. Samma här, jokainen aamu vois olla tätä että puol kolmen aikaan saa ittensä vihdoin ylös kun lapsi on pomppinu niskassa kuus tuntia repimässä karkkipäiväostoksille kauppaan :-D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...