2010/09/30


Ja siinä on mahalla kokoa..

Te ihmiset ootte ihania, kun jaksatte kommentoida. Olen hirveän laiska, kun en aina keksi mitään kommentoimisen aihetta, vaikka tekstinne koskettavat edelleen syvällä jossain.

Tyhmä päivä, tyhmä elämä, tyhmät ihmiset ja tyhmä minä. Tuo ykskään ei tajua vaikka itkisin puoli tuntia sohvalla ja tarvitsisin vain halauksen. Kukaan ei kysy miten jaksan..6-vuotias pahoitti mieleni sanomalla, että oon ihan paska ja samoin tuleva vauva.. Mie luulin, että miula on ystäviä, mutta yhtäkkiä osaan nimetä enää 3 todellista.. Jos joku nyt tulisi kysymään niin peruisin elämästäni ainakin 18 vuotta 6 kuukautta ja 15 päivää ja aloittaisin alusta. Ostetaan vähän käytettynä uusi elämä jostain..

(.. oikeasti elämässäni on kaikki hyvin, kun minulla ei ole HIV:tä, enkä kärsi nälästä. Nyt tuntuu vaan pahalta, joten turha tulla kommentoimaan, että " hähä, siinä oot ihe elämäs pilannu ja oot paska äiti ja paska ihminen.." kaikilla on huonoja päiviä ja tämä oli kyllä varsinaisesti kategoriaan paska..)

4 kommenttia:

 1. joo mulla sama. Jotenkin ensimmäistä kertaa koen kirjoittamisen miellyttäväksi. Joku paperipäiväkirja on sellanen asia, jota inhoan aina vaan, vaikka joskus koetan jotain kirjoittaakkin, mutta siinä väsyy ranne ja muutenkin on hidasta hommaa. Ja blogissa saa kuitenkin muilta kommenttia ja se taas auttaa jäsentelemään asioita entisestään.

  Miks ihmiset valittaa, että nuorista tulee huonoja vanhempia ja pilataa lasten elämä? ilman vanhempia ei olisi lasta, ja rakastaahhan nuoretkin osaa. Must tuntuu että teistä tulee onnellinen perhe. On kuitenkin lapsosella paljon tilaa kasvaa, mikä puuttuu monilta muilta nuorilta vanhemmilta.

  VastaaPoista
 2. Halaus sinulle Sinimuru <3

  Ite oon ihan opettanut oman miehen, että miten kuuluu toimia silloin ku oon surkeena. Minulla on juuri sama tunne aina, "tarvitsisin vain halauksen". Se auttaa. Kannattaa ihan sanoa toiselle, että se auttaa tosi paljon, että "sillä tavalla voit auttaa". Toinen saattaa olla siinä käsityksessä, että haluat olla vain rauhassa, jos oot surkeella mielellä. Ainakin oma mies oli taatusti siinä käsityksessä, kunnes oikaisin asian.

  Kyllä saa surra ja raivota ja kiukuta, vaikka elämä olisikin mahtavaa verrattuna johonkin. Joskus vaan on sellaista.

  Halaushalaus<3

  VastaaPoista
 3. voi vitsi kun meillä menee tuntemukset ihan jatkuvasti käsi kädessä! Omituista.. :)

  Tsemppiä ihan hirmuisasti! Kyllä sä itse tiedät parhaiten, että susta tulee paras mahdollinen äiti lapsellesi - ja ootkin jo sitä omalle maha-asukkaallesi!

  Ja et sinä (enkä minä omaani) ole pilannu elämääsi, vaikka siltä voi välillä tuntua. Kaikilla asioilla on aina tarkoituksensa ja varsinkin tällä.

  Kyllä elämä vielä voittaa.. ;)

  -mahansa vanki

  VastaaPoista
 4. Voimia ja tsemppihalit!

  Tyhmät päivät kuuluu elämään, ja ilman niitä ei välttämättä osais nauttia niistä hyvistä.
  Jaksamisia näille viimeisille viikoilla, oon varma että siusta tulee loistava äiti!<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...