2010/09/02

Nimipäiväsankari

Tänään on meikäläisen ja Sinikoiden nimpparipäivä, eli onnea kaikille kaimoille ruutujen sille puolen.

"  Sini on suomalainen naisen nimi, joka on syntynyt lyhentymänä nimestä Sinikka, jonka Eino Leino kehitti näytelmäänsä varten. Sini-nimeä käytettiin ennen Sinikan hellittelynimenä. Molemmat nimet pohjautuvat värin nimeen sininen. Sini on annettu nimeksi 8 811  ihmiselle, jotka kaikki ovat naisia.. "

Sinä vuonna, kun minut kastettiin, Sini-nimen sai 369 muuta pikkutyttöä. Äitini halusi nimen, jota ei kauhean montaa olisi. Itse olen vuosien mittaan oppinut tykkäämään nimestäni, vaikka miettikää, miten hassua olisi, jos minun sinertävät simäni olisivatkin ruskeat. No ei tod..


Näyttäisimpä tänään edes puoliksi noin huolitellulta..

Paljon oli edelliseen postaukseen tullut kommenteteja. Blogi on ja pysyy ja mieltäni lämmittää, kun monet haluavat lukea blogiani, vaikka en edes tee mitään kovin jännää elämässäni, olempahan vain. Pyrin rehellisyteen blogissani jopa niinä selvästi huonoina päivinä, eilinen aika hyvä esimerkki Erkki. Kiitos kaikille kommenteista, niillä te voitte nimittäin vaikuttaa hieman blogin sisältöön ja tuleviin postauksiin. Ja kyllä, saatte minut hyvälle tuulella, kun tiedän, että ainakin teille tuottaa iloa tämmöiset tekotaiteelliset raapustukset.

Kysyttiin tälläistä:
 "  Onks sulla ollu selkä kipeenä? Mulla tuli aina vuorotellen jompikumpi puoli selästä ihan törkeen kipeeks. Sattu ihan hirveesti. Ootko sä vielä hirveesti miettiny synnytystä :).. "

Täällä blogissakin on vilahtanut useasti ne surullisen kuuluisat valitukset, siitä miten kipeä selkä on. Olen varma, että istun huonosti, nostan tavaroita väärin ja kyykin turhaan ja kävelen liikaa portaita ( ihanaa tää elämä ilman hissiä :D ) ja siksi selkä on kipeä. Joinakin päivinä on turha edes haaveilla normaalista kävelystä, koulunlähdöstä tai vastaavasta. Markon pallohieronta ja pakasteet on aika kova juttu iltaisin.

Synnytystä en ole kauheasti miettinyt, kun tuo suunnitelmissa olevasta sektiosta ei ole vielä saatu varmuutta. Kunhan lääkäri sanoo, että kummin tehdään, alan valmentautumaan henkisesti vaihtoehtoon. Synnyttäisin mielummin luomuna, mutta aina ei voi asioihin vaikuttaa.

7 kommenttia:

 1. Onnee nimppareiden johdosta :)
  Nauti tosta sun raskaus ajasta, vaikka se joskus vaikeelta tuntuuki. Sanon kokemuksesta et tulee tota masukkia, vauvan potkuja yms ikävä :`)

  VastaaPoista
 2. Voi oot kaunis tuon mahan kanssa. Awwws, itku silmään tulee täällä.

  VastaaPoista
 3. Blogisi on ihana, lämpö oikein huokuu tänne asti. Osoitat henkistä kypsyyttä asenteellasi elämää kohtaan. Minulle tulee hyvä mieli blogia lukiessa. Melkein kyyneleet valuu täälläkin välillä, kuten illegalll kommentoi. Onnittelut nimipäivästä ja paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Onnea Sini nimppareitten johdosta! (8 Siun masu on jotain niin söpöä! Aww <3

  VastaaPoista
 5. onnea nimppareista! :)
  Masu kasvaa ihan huimaa vauhtia, ja tulee ihan ikävä omaani kun kattelee näitä sinun ihania kuvia :)
  Olisi kiva jos tekisit sellasen postauksen, missä kirjottaisit äitiyteen liittyvistä asioista ja siitä kuinka vauvan tulo on vaikuttanut teidän elämään. Ja kuinka se vaikuttaa henkisesti tai fyysisesti.
  Tykkään nimittäin lukea odottavien (nuorten)äitien ajatuksia äitiydestä ym, koska haen sitä kautta ns vertaistukea :)

  Hyviä jaksamisia teille kaikille kolmelle sinnepäin :)

  VastaaPoista
 6. Holaa!

  Kävin jakamassa siulle tuollasen beautiful blogger jutskan blogissani! Se on tuol tekstin lopus 8)

  http://luckybeib.blogspot.com/2010/09/sekametelisoppa.html

  VastaaPoista
 7. On tuo vauvamaha vaan niin söpö <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...