2010/09/06

Raskauden tuomaa kitinätulvaa

Tässäpä on viimepäivinä taas ehtinyt miettimään elämää ja kuolemaa ja lisää elämää ja sen oikukkaita asioita oikein urakalla.

Tällä hetkellä päälimmäisinä mielessä kuitekin on tuo painonnousu..Noh sanotaan näin, että viime vuoden tammikuussa kiloja oli noin 10 vähemmän, joten pikkuhiljaa sitä alkaa miettiä, että missä menee raja normaalin nousun kanssa. Keskiviikkona olisi neuvola ja jännittääkin jo valmiiksi minkälaiset sanktiot sieltä olisi tulossa.. Kummallista kyllä, neuvolakortin mukaan aloituspainoon on tullut kaikenkaikkiaan viimemittauksella lisää 3 kiloa ja nyt veikkaan, että siihen on tullut kaksi lisää sitten viime käynnin.. Eihän se 5kg paljolta kuullosta, mutta veikkaampa, että ennen loppuraskautta lähennellään pahasti jo uusia kymmenlukuja. Olen ollut tästä painavampikin..Joskus parisen vuotta sitten kiloja oli tähän nykyiseen painooni verrattuna vielä 5 enemmän..Silloin oli kyse pelkästä läskistä, nyt voin vedota raskauteen..Mutta se ei tuo minulle yhtään se parempaa mieltä. Minulla on tavoitteena, ettei kilot nousisi yli XX, mutta, joka olisi aloituspainoon n. +15 kg.
Vaikuttaa kyllä taas pelkältä urputtamiselta...

***

6 kommenttia:

 1. Jos imetät vaavia, se kuluttaa kyllä ihan itsessään jo niin paljon enerrrkiaa että oot pian takaisin mitoissasi. So don't worry :)

  VastaaPoista
 2. niin samaa mieltä. kyllä ne raskauskilot lähtee nopeesti. Jotkut tuttuni ovat olleet laihimmillaaan juuri raskauden jälkeen, siis loppujen lopuks ku elelee siinä kivasti ni on itestään lähteny kaikki kilot.

  VastaaPoista
 3. Ei tosiaan kannata olla painostas liian huolissaan. Eiks ny melkei kaikil kuitenki nouse paino raskauden aikana paljonkin. Kyl ne sit lähtee raskauden jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. kyllä se sini siitä. :) hih,tuo miu postaus oli jotain käsittämätöntä:D mut tärkeintähän se on et selittää mikä hyvält tuntuu: D

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli kiloja raskauden aikana n. 12kg. Kaikki tuleet kilot jäi sairaalaan synnytyksen jälkeen ja nyt olen jo lähtöpainostanikin jo 7 kiloa miinuken puolella. Jeii! :)

  Kannattaa tosiaan imettää, jos siihen vaan on mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 6. Ne lähtee sillä millä ne on tullukki, eli vauvalla. Mutta onhan se tympeä kattella sitä puntarin viisaria joka vaan nousee ja nousee (terv. +14 kg nyt...).

  Ps. Pulla on hyväääää... Mmm...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...