2010/09/16

Rättisulkeiset

Onko tämä nyt se paljon puhuttu ja kohuttu "pesänrakennusvietti".?

Jossain vaiheessa se iskee. PAM!  ( Ja niin jää Pokemonien tuijottelu kesken..) Ja sitten juostaan rätti kourassa, imurinvarsi toisessa ympäri asuntoa, vaihdetaan tavaroiden paikkaa, naputetaan ja nalkutetaan kengistä, jotka eivät ole rivissä ja pillahdetaan itkuun, tehdään ruoka ja järjestetään vaatteet ja lopuksi pestään pyykkiä. Ihan kummallinen siivousvimma tulee ja laantuu yhtä nopeasti. Kaiken pitäisi olla tiptop.. Ihan virkistäväähän tämä on, koti on siistimpi, kuin koskaan, mutta tuo miekkonen ei ole ihan samaa mieltä tästä kummallisesta raatamisesta. Tiedoksi vain, että imurointikielto  astuu voimaan viikolla 30.

Täältä tulee Ronaldo..

Nyt täytyy tehdä tunnustus.. Olen koukuttanut itseni pahasti Pokemoniin 10 vuoden tauon jälkeen. En edes tajua miksi, mutta olen viime päivät katsonut Youtubeen ladattuja jaksoja melkein käsi housussa nousematta koneen äärestä ollenkaan. En edes muistanut, miten hauska ohjelma se oli. ( tai asiat tajuaa vanhemmiten eri tavalla.. ) Ei saa nauraa. Pokemonit niiku 4eva! ( alan olla huolissani mielenterveydestäni mutta menköön raskaushormonien piikkiin tälläkin kertaa..)


Ollaan kuitenkin Pokemoneista huolimatta päästy ulkoilemaankin. Mutta heihei!! Teitä lukijoita on melkein 100 kappaletta!! Mitämitä milloin näin kävi? Ajattelin, että jos kiinnostaa niin voisin tehdä taas kysymyspostauksen pitkästä aikaa. Mitäs tuumisitte? Viime kerralla kysymyksiä tuli hirveästi ja nyt uudetkin lukijat voivat kysyä jotain, mikä on jostan syystä vaikka jäänyt mainitsematta.Huomatkaa joku salaperäinen hiippari vasemmalla hienossa taiteellisessa syksykuvassani!!

7 kommenttia:

 1. Pokémonit on hyviä! Miulla on koneella kolme ekaa tuotantokautta. Mikä on sun lempipoké? Ja itketkö säkin kun kattelet niitä? :DDD

  VastaaPoista
 2. Oli tuolla h&m:n sivuilla muutama ihan kiva äippävaatekin :) Itseasiassa ittelläni on pari äitiyspaitaa ku ne on niin mukavia päällä :DD ...että ihan vinkkinä, ni niitä voi kyllä käyttää sittenkin ku massu taas pienenee :)

  Mutta joo, tottahan se on että vaihtoehtoja ei oo niin paljoo :( ...Tosin sun massu näyttää hyvältä kaikessa!

  VastaaPoista
 3. Oijoi pokemonit ovat just parhaita! Itsekkään en ole pitkään aikaan niitä seuraillut, mutta nyt tekisi mieli katsoa ne kaikki elokuvat. : D Ihania kuvia jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
 4. En mäkään sitä valitettavasti päässyt paikan päälle katsomaan, mutta kuppila oli melkein yhtä hyvä ja fiilis oli kohdillaan kun valtaosa asiakkaista oli IFK:n kannattajia :D

  VastaaPoista
 5. Charizard on ihan ehdottomasti mun lemppari! Itken aina ihan sikana siinä jaksossa missä se Ash jättää sen sinne muiden Charizardien joukkoon. Wäää!

  VastaaPoista
 6. Voiku mullaki iskis joskus tuo pesänrakennusvietti..

  nimim. Kämppä on ku hävityksen jäliltä 24/7

  :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...