2010/09/08

Unelmapäivä

Onneksi haaveilu on ilmaista.. Ja onneksi olen vaatimattomuuden huippu näissä unelmissani..

***

Kun minä olen 30-vuotias, minulla kaksi maailman kilteintä lasta joista toinen on..hetkonen..jo 12-vuotias. (!!!!) ja toinen ehkä 5-vuotias. Tietysti poika ja tyttö. Minulla on upea aviomies ( hirmu paljon Wentworth Millerin näköinen yllättäen ja hirmu rikas ja vaikutusvaltainen..), ihana työpaikka ja suuri ja kaunis koti (aina siisti ja järjestyksessä..).

Normaalipäiväni alkaisi jotakuinkin näin.: Herään aamulla siihen, kun ihanat lapseni ja komea ja rikas mieheni tulevat suukottamaan heipat poskelleni. Sitten mies vie heidät huippukouluun ja huippipäiväkotiin, jossa opitaan jo ainakin ranskan ja italian kielen alkeet jo ensimmäisenä viikkoina, siellä ollaan tosi musikaalisia ja syödään terveellisesti. Ja siis tottakai päivä on kaunis. Minä herään kaikessa rauhassa ( ja tietysti ihan älyttömän kauniina ja huolitelluna kolmikymppisenä..). Keittiössä minua odottaa valmis aamiainen ja lappu, johon on tussilla kirjoitettu: " hyvää työpäivää äiti."

Laittaudun ( vaikka olen ilmankin tosi kaunis..) menen töihini mersulla ja kuuntelen samalla radiosta uutisia ja stä, miten uusimmat teokseni menestyvät maailmalla. Pääsen työpaikalleni ja sihteerini tuo minulle kahvin ja päivän ohjelman. Kirjoitan ehkä kirjaa tai kolumneja kauniissa ja valoisassa työhuoneessani ja käyn salaattilounaalla ja tilaan jälkiruoaksi juustokakkua, koska olen hoikka ja saan syödä mitä mieleni tekee. Vastailen ihailijaposteihin ja äyn palavereissa. Minulla on ihanat työkaverit ja suunnittelemme virkistysviikonloppua laivalle. Seinällä on kuva minusta ja alla lukee: "vuoden työntekijä."

Töiden jälkeen palaan kotiin, jossa ihana mieheni on tehnyt perheelle ruoan ja syömme saman pöydän ääressä. Lapset eivät sotke ja käymme mielenkiintoisia keskusteluja maailmasta ja elämästä ja hyvänä äitinä autan kotitöissä ja lasten läksyissä. Kodissamme soi aina musiikki. Kun olemme olleet sellainen onnellinen tila-automainos-perhe niin viemme lapset harrastamaan, koska olemme hyviä vanhempia. Vanhempi urheilee ja on erittäin lahjakas omassa lajissaan. ( olkoon se vaikka jääkiekko/golf/yleisurheilu/..) ja nuorempi on erittäin lahjakas musiikaalisesti ( esiintymisiä mm. kansallisoopperassa ja Wienissä jollain upeilla musiikkifestareilla). Hyvien vanhempien tapaan, olemme yhdistyksissä ja järjestelemme seurojen asioita. Reenaan kotona kuntosalihuoneessa pilatesta ja kirjoitan lopuksi maailman tunnetuinta elämäntapablogia, niin kuin joka ainut päivä.

Kun tulee ilta, saamme paljon arvostetun isoäidin lapsenvahdiksi ja käymme miehen kanssa katsomassa jotain ultrahienoa teatteriesitystä feministeistä ja sen jälkeen menemme ravintolaan syömään. ( ja minä tyrmäävän kauniina, kuten aina ja vaatteenihan kustansivat sitten satoja euroja....) Ravintolassa mieheni sanoo, että on varannut meille lennot Yhdysvaltoihin ( tietysti otamme lapset mukaan, he ovat aina kilttejä eivätkä koskaan kiukuttele..). Käyn vielä kotiintullessani rentouttavassa vaahtokylvyssä ja juon lasin kallista shamppanjaa ja sitten menen silkkilakanoiden väliin nukkumaan.


***

No siis tottakai. Minä olen tunnettu nimenomaan siitä että asiat eivät mene menevät juuri täsmälleen niin, kuin suunnittelen. Että muistakaa kommentoida sitten tätä blogia, kun täytän 30 ja elämäni on juuri noin epätäydellistä ja ihanaa. <3

5 kommenttia:

 1. tipahin. tulin niiiiiiiiiiin hyvälle tuulelle tästä. ei enää haittaa flunssainen olo. Oot vaan paras näissä kirjotuksissas :))) jaksamisia :)

  VastaaPoista
 2. Mun tulevaisuus näyttää melko samalta, voidaan sit vaikka käydä shoppailee yhessä (luottokortit vinkumaan) ;DD

  VastaaPoista
 3. Kirjotat kyllä tosi hyvin ja elävästi. Mutta miulle tuli niin semmonen fiilis, etten toivo kellekkään tuolalista elämää. :D Ehkäpä liian muovista tai jotain, ei kannata haaveilla tollaisesta, paitsi juustokakuista ja valmiista ruuista pöydässä tietenkin. :D

  VastaaPoista
 4. Tää oli hauska :D Oishan se kiva viettää sillon tällön päiviä noin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...