2010/10/01

10 saapunutta viestiä

 Kiitos!

Illalla itkemiseni vain yltyi ja yltyi ja sen tietää, mitä siitä seuraa..Itkupäänsärky joka kolottaa ohimoissa ja leukaluissa.. Skippasin suosiolla kahden tunnin koulupäivän ja nukuin nähden outoja unia äidistäni ja veljistäni ( oli jäänyt paha mieli vaikka 6-vuotias soittikin anteeksipyynnön vielä ennen nukkumaanmenoa.). Herättyäni puhelimessa oli 10 tekstiviestiä. Kaikki Markolta. Ihan joka ainoa. Suurimmassa osassa ei tosin ollut mitään tähdellistä asiaa, mutta sitten..


" Voi pientä siniä <3 siellä sie nukut lämpimässä ja turvassa pahalta maailmalta. Mie haluisin että sie voisit tuntea meidän kodin oikeasti kotina ja turvapaikkana."

Markolta on tosi kultaista laittaa viestiä ( vaikka välillämme viestit eivät juurikaan maksa mitään.. ). Kyllä minä piristyin. Kuitenkin 10 viestiä ennen, kuin olen päässyt sängystä ylös. Kyllä tästä päivästä tulee parempi..

5 kommenttia:

 1. Mistä tollasia löytää... :)

  VastaaPoista
 2. Jjoo, nookei, yhen mappu-narkkarin vaan tunnen mutta se on ihan tarpeeksi =_=...
  oooon mutta muutama vuos sitte että on sitä nyt paisuttu vähän kivemmaksi jo luujalka-ajoilta.

  Voi sitä Markoa <3

  VastaaPoista
 3. Osaa noi miehet olla välillä tosi ihaniakin :)Itelläni ainakin tuli raskausaikana tosi paljon sellasia mielen vaihteluita, yhessä vaiheessa oli ihanaa, minuutin päästä kauhee itkukohtaus (ja on vieläkin). Hormoonit ne taitaa olla suurimmaks osaks siellä takana.
  Mut ihana toi sun masukki <3 tulee melkei ikävä noi aikoja :`)

  VastaaPoista
 4. Sulonen viesti:)
  ja ihana toi sun masu!<3 oot kuule parhain äiti sun masuasukille!

  VastaaPoista
 5. Heips! Käypä kahtomassa miun blogi, siellä olis siulle haaste :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...