2010/10/12

8 viikon tehokuuri äitiyteen

Rv 32+0
paino: n. 1800g
pituus: n.38cm

Tosiaan 8 viikkoa enää ja sitten koittaa se kauan odotettu päivämäärä 7.12. ( vaikka eihän se sitä tarkoita, että hän päättäisi juuri silloin syntyä.) Minullaa on enää 8 viikkoa aikaa tehdä seuraavaa..

*  Pullan ja pipareiden tekemisen opettelu ( näistä tehdään oma postaus kuvamateriaalin kera..Miten voin olla osaamatta näitä? Olen häpeä niinkin upealle lajille, kuin naiset..)
*  Opeteltava muutama lastenlaulu ja etsittävä vanhat CD:t jostain nurkasta
*  Pestävä tulokkaan vaatteet
*  Katsoa lista läpi ja hommata puuttuvia asioita
*  Valmistautua henkisesti siihen, että kohta meitä on oikeasti kahden siasta kolme.
*  Järjestettävä tulokkaalle ja sen tavaroille oikeasti lisätilaa jostain.

Ja varmaan miljoona muutakin asiaa on varmasti tehtävä, mutta nyt ei aivokapasiteetti jaksa muistaa ihan kaikkea. Huomenna on se sokerirasitus ja on vissiin hyvä muistaa olla syömättä sitten 8 jälkeen. En tohtisi valittaa, mutta selkä oli taas todella kipeä eilen, eikä kauratyynyn lämmitäminen, eikä särkylääkkeiden syöminen tuonut kunnollista yöunta. Olen väsynyt, josta seuraa yksinkertaisesti kiukku ja sitten vain yleisesti pahaa mieltä ympärillä oleville. Oikeasti nostan hattua kaikille maailman äideille, jotka ovat tämän käyneet läpi!


Ps. Hei kaverit kuulkaa, saa miule järjestää vauvakutsut! Sillain oikein "Ämerikän" tapaan ois aika hienot. Että vink vink. Noei, mutta suunnitellaan vaikka pienimuotoiset pikkujoulut ennen poksahtamista, jooko.?

2 kommenttia:

  1. Tuohon päätelmään olen itsekkin tullut.:)

    VastaaPoista
  2. Minäki haluan vauvakutsut! Miksi ne ei vois olla Suomessa semmoset pakolliset niinkö jokku lakkiaiset tai rippijuhlat.....??? :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...