2010/10/06

Neuvolaterveiset 31+1

Harvinaisen paha mieli jäi neuvolasta. Neuvolatäti on ihan kiva, mutta minulle ei tarvitse lässyttää, kuin lapselle...

* Paino nyt +7 lähtöpainoon
* Hemoglobiini 105 ( kahdesti mitattiin..)
* Penska kääntynyt perätilaan.. ( :( )
* Lapsen sydänääniä kuunnellessa syke "vain" 120x/min.
* Verenpaine ok.
* Sokerirasitus viikon päästä..Jotenkin on paha mieli. Ensin odoteltiin puolisen tuntia ja muutenkin on ollut raskas päivä..Selainen tunne, että huominen menee selkäkivuissa.. Mutta ei se mitään, kuuluu elämään ja varsinkin raskauteen.


Ps. Kotimme on vihdoin lähes täydellisyyttä hipova! Meillä on Yuccapalmu <3 ( kukaan ei kyseenalaista kummallista rakkauttani tähän kasviin! :D )

5 kommenttia:

 1. määh miun jukkis on vielä ihan vaava : < pitää keväällä laittaa isompaan purkkiin ja antaa lotsa lotsa lovea ravinteiden merkeissä että se suostuis kasvamaan. tosin hankin aina kasvini vaavoina että ne ilostuttaa kasvullaan. rahapuukin on hyvin perillä varallisuudestani: se kasvaa vain pituutta muttei leveyttä tai tee lisävarsia Dx

  toivottavasti sokerirasitus on ok sitten ettei tarvi hätätoimiin ruveta.

  VastaaPoista
 2. perätila kerkee vielä kääntyä, neuvolan tätit voi olla ihan perseestä. Meillä oli kesällä joku vtun sijainen joka oli niin kyllästynyt työhönsä ja elämäänsä, että ei mitään rajaa. Ainiin huolehdit jossain vaiheessa painostas. Mulle tuli se +14 kiloa, mutta arvaas mitä, joka ikinen niistä kiloista jäi sinne synnärille! Eli toivoa on!

  :) K

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu et kaikki neuvotädit sössöttää aina :D niille on varmaa jääny päälle se sellanen lapselle puhuminen aina.

  VastaaPoista
 4. Vitsit, sun paino on vielä oikein hyvällä mallilla! Mulle tuli +20kiloa, hehheh. Synnärille jäi 10kg, seuraavan viikon aikana tippu vielä 6kg ja nyt on se neljä tiukasti kiinni. Sitä irrotellessa ja omiin vaatteisiin mahtumista ootellen.

  Neuvolan tätit puhuu välillä mitä sattuu, niistä ei kannata mieltä pahoittaa. Niillä voi olla huono päivä ja vaikkei saiskaa, niin kyllä se joskus paistaa terkan käytöksestä läpi. Mutta älä liikaa kuuntele niitä :)

  t. tuleva terkkari ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...