2010/10/23

Tuliaisia från Sverige

Kuten tuossa aikaisemmin kirjoitinkin, niin isäni saapui lomaviikon ajaksi tänne Suomeen tuoden mukanaan nuorimman velipuoleni ( 6kk) pieniä vaatteita mukanaan. Ja niitä vaatteita oli kokonainen hoitolaukullinen ( päivitän tämän listan heti kun joudan..) . Lisäksi, että saimme tuplattua lapsen vaatteet niin saimme myös Björnin rintarepun ( Prismassa taisi maksaa sen 90 euroa..) ! Ai muuten ja jos joku miettii, miten kommunikoimme isän kanssa niin ihan Suomeksi, minähän en tunnetusti osaa puhua ruotsia. Tai no osaan sanoa tyyliin " lihapullat ja perunamuussi " mutta niillä ei montaa järkevää keskustelua käydä.

Iski ihan jouluinen fiilis, kun hoitolaukusta palajstui yhä vain enemmän ja enemmän ihania pikkuvaatteita meidän pienelle. Taitaa olla aika ruveta pesemään niitä muitakin vaatteita, jotta voin ne sitten hänen kaappiinsa viikata. Vaatteita tuskin tarvitemme siis enää ostaa. Tai jos tarvitsee, niin sitten vasta syntymän jälkeen, kun nähdään ensinäkin se, että miten suuri hän sitten lopulta päättä olla.Kovasti pieni venyttää ja vanuttaa itseään.  Kyljet ovat monena iltana tosi kipeät ja kauratyyny on nykyisin minulle BFF.

Ps. Niin se video.. Nyt pitäis vaan rohkaistua laittaan se tännekki. Voin jo valmiiksi kertoa, että se, miltä kuullostan on jotain aivan järkyttävää..

2 kommenttia:

  1. Vauvakuume on mun elämässä vierain mahdollinen käsite, mutta omallatavallaan mukava sellainen :)

    Ihanaa, että isäsi toi vaatteita kierrätykseen! Vauva-aika, kun on niin lyhyt, että monta hyvää vaatetta menisi hukkaan, ellei antaisi hyvän kiertää :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...