2010/10/31

Tunnustus


Bongasin tämän tunnustuksen blogista Elämää etsimässä ja laitetaanhan se nyt tänne.

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle.
2. Kerro kolme asiaa joita rakastat.
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä.


1. Tunnustus lähtee tällä kertaa leviämään vain Savonlinnalaisiin blogiin. ( en oikeasti muista keille näitä aina lähetän, mutta nyt tämä lähtee leviämään kulkutaudin tavoin Savonlinnalaisblogeihin, muaha.) Eli tunnustuksen saavat : KatriKaisaTiiaTuula ja Siiri

2.  Ne asiat: 


- Voisin vetäistä tähän sen perus Marko- ja Masukkikortin, mutta koska ne ovat itsestäänselvyyksiä, niin kerrompa jotain muuta. Minä rakastan keittiötäni ( kuulen, kun hihitätte ja repeilette siellä..)! Meidän keittiö on vaan niin täydellinen ( lue: meillä on edes keittiö..). Keittiö on selvästi asuntomme paras paikka, eikä vaan sen takia, että siellä on jääkaappi, jossa on vähän ruokaa. Keittiössä on saatu sisustustieteellisesti värit kohdalleen ja se on aina hirmu valoisa. Oikein ilo istua keittiössä syömässä. Haluun sellaisen kyltin: " Sinin keittiö on kodin <3 "

- Rakastan eämän pieniä onnenhippuja. Rakastan sitä, kun ei tarvitse nukkua yksin, rakastan kynttilöitä, naistenlehtien lukemista teemukin äärellä, kaunista lenkkeilysäätä.. Sellaisia pieniä asioita, jotka tekevät elämästä niin paljon kivempaa.

- Rakastan mun perhettä ja ystäviä ( Haha, kuulen taas, miten asianomaiset nyt huokaavat. Muistimpa mainita teidät kumminkin!) 3. Ja siinä on kuva rakastamastani asiasta. Hän on meidän Yucca! ( tää huonekasvirakkaus on aika kummallista juu..) Jokaisessa kodissa pitää veljeni mielestä olla Yuccapalmu, jotenka meidän oli pakko saada sellainen, eihän koti nyt voi muuten koti olla.

2 kommenttia:

  1. kiitos kovasti tunnustuksesta :) ja noi palmut on kivoja, itellä on tossa sellanen mutta ketu ku se ei meinaa pysyä hengissä :c

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitti tästä! 8) Oon ilonen saatuani koulujuttujen sijaan parempaakin tekemistä, nimittäin veikkaanpa, että kirjottelen tän nyt sitten tässä kokeisiin lukemisen sijaan lähipäivinä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...