2010/10/08

Vaatekriiseliyä taas
Raskaanaolevan vaatekriisiä osa.89. Se, mitä tässä aloin jo elokuussa pelkäämään. Kylmä syksy, eikä yhtään ainutta takkia, joka yltäisi mahan ympäri. Kylmät pakkasaamut ja maha vailla suojaa. En ala! Tahdon olla ulkona, vaikka siellä olisikin viileämpää. Mahdollisuuksia voittaa vaatekriisi:

Ratkaisu a.
Poikaystävän vaatekaapista löytyvät paksut hupparit ja vanhat ( käyttämättömät ) neulepuserot, jotka saavat virua.


Ratkaisu b.
Käy ostamassa sinne alle muutama mukava ja paksumpi neule- tai villapusero ( mahd. halvalla, eikä montaa, sill ätämä maha ei ole sentään ikuinen. )


Ratkaisu a: käytössä

Ratkaisu b: ...... käytössä

***
Tulipa kummalliset värit :O . Ja rupesikos tuo mammafarkkujen resorin rajan näkyminen ärsyttämään!! Ja jo on mahalla oikeasti kokoa.. Huhhuh.. Nyt en muuta sano.


Ensimmäistä kertaa mietin tänään, voiko kiinalaista ruokaa syödä liikaa.. Tänään oli kolmas kerta kiinalaista ruokaa tällä viikolla. Äidin loma ja meidän yhteiset lounaat <3 ( Mutta hei kiinaalainen on vielä melko terveellistä. Paljon kasviksia..Mutta juu no ne friteeratut jutut vois jättää pois. Ja riisiä voisi vähentää..)

mutta nyt viettämään koti-iltaa oman kullan kainaloon!

2 kommenttia:

  1. Hei lukaisin tossa pari päivän aikana koko blogin läpi ja pakko huomauttaa miten paljon etenkin raskaus on sua kasvattanut! :) Vaikutat paljon tasapainoisemmalta ja onnellisemmalta kuin blogisi alkupäässä.
    Paljon tsemppiä loppuraskauteen ja voimia koko nuorelle pikkuperheelle :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon tehnyt itte niin aikaisemmista omistamistani lyhyistä takeista olen irroittanut alimmat napit ja käytän vyötä pitämään kiinni takkia sitten siitä mahan yläpuolelta :) Napit voi sitten laittaa takasin kun maha katoaa / jättää napit, mutta ei pidä niitä kiinni. (En osaa selittää, mutta mulla on kuva omassa blogissa :D) Lisäksi mun pelastukseni on se, että olen jostain ihmeellisestä syystä ostanut viime talvena H&Mltä sellaisen rintojen altalevenevän pitkän villakangastakin, joka sopii kyllä varsin passelisti nyt kuvioihin :D Mutta kannattaa tosiaan käyttää mielikuvista vaan niin kyllä tästä selvitään :)

    Ja paljon jakamista sullekkin loppuraskauteen! Meilläkin syntyy lapsonen tuossa alkuvuodesta, mutta te taidatte olla hiukan pidemmällä jo? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...