2010/11/23

Rv 38+0Pituus: n. 48cm
Paino: n. 3200g

Tosin uskon, että meidän pikkuinen ei ole noin iso. Perjantaina on painokontrolli ja siellähän sen näkee, kun reilu viikko sitten käydessä poika oli "vain"  2500g. Tosin isänsä on ollut pienikokoinen syntyessään, joten perinnöllisyyden piikkiin menköön se. Itse olin 50cm ja sen 3,5kg, sellainen peruskäyrillä oleva muksu.

Olen alkanut maanitella ( hyvä on, anella..) poikaa ulos yksiöstään. Vaikka maha onkin laskeutunut hyvin ( näyttää jotenkin paljon pienemmältä, kuin pari viikkoa sitten..) ja liitoskivut hirveät ja supistelee ja voin iltaisin huonosti, niin mitään ei tapahdu. ( Eikä tule tapahtumaan ennen, kuin hän päättää olla "kypsä".) Liikkeitä tulee, joskin melko vaivalloisen oloisia, joten mahtaa olla jo ahdasta. Jännittää. Ihan kauheasti jännittää, mutta hyvällä tavalla. Markokin koittaa puhua mahalle, että jos voisi tulla jo tänne isin ja äitin syliin paikkoin. Hassua, kun tuntuu, että minulla on lasta ikävä, vaikka ei olla koskaan tavattu.Olen varma, että jään kaipaamaan raskausaikaani vaikka suoraansanoen ja kiertelemättä tämä on yhtä helvettiä. Olemme pikkuhiljaa kasvaneet tähän, eikä minua pelota enää epäonnistuminen.

3 kommenttia:

 1. Nyt piti vihdoin ja viimein kommentoida. Blogiasi on ollut mukava seurata ja olet selvästi raskaudenaikana kasvanut henkisesti todella paljon :) Toivottavasti jatkat blogisi kirjoittelua lapsen syntymisen jälkeenkin, innokkaita lukijoita löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Upea vatsa, todella kaunis! :) Ihania nämä sinun entryt. Toivon, että vauvan synnyttyä päivittelet yhtä usein ja pirtsakkaasti :)

  Jos saan kysyä, niin ootko mitannut sinun vatsan ympärysmittaa?
  Itse olen rv 20+0 ja ympärysmitta noin 93cm, pelkään että minusta tulee järkyttävä valas :D

  Iija.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sulla! Olen jo pidempään lueskellut tätä ja tykkään kyllä tosi paljon:)! Sun masu on tosi ihana ja uskon että siellä sisällä on mitä ihanin pikkupoika:D. Olen innokas lukija ja täytyy käydä päivittäin katsomassa että onkos se vauva tullut jo masusta pois:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...