2010/11/25

Siivouspäivä

Se on maailman inhottavin mainos. " SINIllä siiovus sujuu." Tänään se kylläkin jopa sujui. Piti tehdä "suursiivous" mutta olin 4 tunnissa täysin valmis ja vailla tekemistä taas.
Järjestin makkarista kaikki kaapit ( yhteensä 7 kappaletta..) vein tavaroita varastoon ja toin tavaroita varastosta ( huomatkaa, että asumme 4.kerroksessa ja meillä ei ole hissiä!) , imuroin joka nurkan, järjestin lapsen vaatteet kaappiin,  laitoin hoitopöydän täysin valmiiksi vaippoja myöden, vaihdoin petivaatteet ja laitoin taulun seinälle.Sitten imuroin ja järjestelin eteisen. Ja miten ihmeessä lattioilla voi olla kilo hiekkaa, vaikka imuroisikin joka toinen päivä??........Ja sittenhän minä imuroin ja järjestelin olohuoneen..


Ei joku haluis ostaa meille isompaa telkkaria..?.......Ja sitten keittiön täyssiivous sisältäen tiskauksen!...

No eikös ole siisti koti?

Olen vakavasti sitä mieltä, että olen ansainnut kupin teetä ja uusimman Cosmopolitanin! Ja ehkä pari piparia.. Ja pari pullaa..

9 kommenttia:

 1. Ihana kun jaksat touhuta, tiedän miten tukala olo tuossa vaiheessa jo on :) Itse tein samoilla viikoilla täysin samoja hommia siinä toivossa, että synnytys käynnistyisi :) Lenkkeily tosin ei näillä pakkasilla taida houkutella, jtn sitä en suosittele :P

  Kolmea ässää peliin vaan niin ainakin aika kuluu nopeammin ;D Niiden tehostahan ei ole takeita, mutta ainakin tuntee tekevänsä jotakin :)

  Ja aivan ihanan näköinen koti teillä! :)

  VastaaPoista
 2. TÄH! ISOMMAN TELKKARIN?! Kuolisit varmaan jos näkisit tuon meidän oman alle 20 tuumasen :'D samankokonen kun läppärin ruutu.

  VastaaPoista
 3. Ihana koti teillä! Ja tuo pinnasänky, voi luoja <3<3

  Iijja

  VastaaPoista
 4. Kuva kaksi, teidän makuuhuoneesta. Meidän porukoilla on samanlainen taulu. Pisti silmään :)

  VastaaPoista
 5. Heii, meillä on tommonen ihan samanlainen taulu kun tuossa toisessa kuvassa:) ihana kun näkee tuossa niin tulee sellanen jännä fiilis((: teillä on tosi kiva kämppä!:)

  VastaaPoista
 6. Oioi kun oot ollu ahkerana :--)
  Ps. äiti on pimahtanu, se on ostanu mulle tulevaan kämppään jo vaikka mitä! Mm. taulutelkkarin, imurin, kahvinkeittimen, kaikenmaailman kodintekstiilejä, astioita jne..
  Eihän mun tarvii kohta ostaa enää mitään! ..että kannattaa käydä vaikka siltä kysymässä josko se ostais sulleki siihen samaan syssyyn uuden telkkarin ="D

  VastaaPoista
 7. wuuut, 4. kerros ja ei hissiä? Millai aiot vaunurumban hoitaa? Vai onks teillä joku erillinen vaunuvarasto minne uskaltaa jättää? T: Sandra

  VastaaPoista
 8. vooi ku teillä on mukavan kotoisa talo :--)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...