2010/11/24

Turhien postausten yö

Ihan alkuun on kitistävä, mulla on liioittelematta ehkä elämäni kauhein yö takana. Kellohan on siis 5 aamulla ja jotenkin pistää vihaksi se, että raskaana olevat heräävät niin helposti tälläi loppuvaiheessa. ( Kiitokset sulle postimies, kun tuon aamulehden kolautit postiluukusta sisään.. En saa unta enää..Enkä tosiaan jaksa olla kiinnostunut Korean tilanteesta tähän aikaan vuorokaudesta.)
Eikä siinä kaikki. Aika lailla eilen tasan kello 22.00 alkoivat supistukset, jotka tulivat aluksi n. 7-12 minuutin välein, kivuliaina ja sen parisen tuntia. Olin jo pikkuhiljaa valmistautunut lähtemään sairaalaan, mutta sitten kivut helpottivat ja sain puoli 1 maissa unta, jonka jälkeen on supistanut tasan kerran. Yöunia se 4 tuntia pallossa, närästää ja lapsi painaa lonkkaan, mutta syntynyt ei sittenkään.. Ärrinmurrin..Ihan kauhean turhauttavaa.

***
Te ootte niin kateellisia noista tauluista, jotka äiti antoi minulle eilen! Varsinkin tosta alemmasta, joka oli sen ja isän häälahja vuosikymmeniä sitten! Tuo taulu muistuttaa minua omasta lapsuudestani, kun se on aina ollut seinällä huolimatta siitä, missä ollaan asuttu. Se on vaan niin lemppari! Sille pitäisi löytää kunniapaikka asunnostamme. ( Ja kestävä taulukoukku, koska peili painaa ihan kauhean paljon ja minun tuurillani se tippuu seinältä joka tapauksessa..) Tauluja tuli tietty muitakin, lapsen sängyn yläpuolelle päätyy vanha Suojelusenkelitauluni ja olohuoneeseen tulee vielä "Tuhkimotaulu". Niiden kuvaaminen tapahtunee vasta sitten, kun ne esteettisen kauniisti aseteltuna seinille.
En tiedä mikä siinä on, mutta äidilläni ja minulla on kauhea joulukuumeilu menossa. Ei sitten suotta olla puhuttu suu vaahdossa päivittäin kaikenmaailman jouluverhoista, pöytäliinoista, jouluruuasta..Vissiin sukuvika. Se on muuten jännä, miten vaikka kuinka inhoankin punaista värinä, niin joulun alla sitä on pakko olla ihan joka paikassa.Sisustustieteellinen ihme! Pöytäliina mätsää patalappuihin! Ja miten niin en oo saanu kutsua mihinkään sisustusohjelmaan? :D
Jaa tosiaan, mulla on nyt 4 postausta varastossa odottamassa julkaisuaan, koska en viitsi spämmätä tänne sitä kolmea postausta per päivä. ( Ai miten niin liikaa vapaa-aikaa istua koneella?!) Mutta joulukuussa on hyvää aikaa ajastella tänne sellaisia, kun en muuten saata ehtiä kirjoittelemaan. Ajatella siihenkin on enää muutama viikko. Onnistuin muuten pesemään pyykkiä eilen meidän uudella pesukoneella hajottamatta sitä!

Mutta juu, pitäs jättää nää turhat aivokuolemat kirjoittelematta, kun eihän näistä postauksista oikeasti ota kukaan selvää.. 

6 kommenttia:

 1. Huomenta Sini :) Mä nukuin tapojeni vastaisesti jopa yli viiteen, tosin heräsin neljältä mut otettuani rautalääkkeen pakotin itseni nukahtamaan ja heräsin 5.15. Kun mulla on nyt mennyt kolmatta viikkoa heräten neljän pintaan (meen aina klo 22 maissa nukkumaan), oisinko kerran uinunut puol seiskaan ja kahdesti yli viiteen... Mulle toissayö oli helvetillinen vaikkei supistellutkaan, nyt jo elämä voittaa.

  Mut sytyttelin tässä muutaman kynttilän ympäriinsä, laitoin parvekevalot päälle ja toivon, ettei koira herää vielä ettei tarvis ennen seiskaa lähteä tonne lumimyräkkään raahustamaan.

  Laita vaan niitä postauksia, hei mulla on aikaa lukea :D

  Mulla on 6 sukulaisen joululahjat ostettu ja paketoitu! 4 to go!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun oot laittanut jo joulua! Minullakin ensimmäistä kertaa vuosiin on joulunodotusfiilis. Punaista sinne ja tänne ja kynttilä tuonne ja tänne. Ja jouluvalot <3 :)

  Kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Noihin supistuksiin kannattaa seuraavalla kerralla kokeilla liikkumista, jos ne vaikka voimistuis :)

  Joulun odotusta ja vauvan:)

  VastaaPoista
 4. Noihin supistuksiin kannattaa seuraavalla kerralla kokeilla liikkumista, jos ne vaikka voimistuis :)

  Joulun odotusta ja vauvan:)

  VastaaPoista
 5. Oiii ihan törkeen hieno tuo Jack Daniels -taulu ! Haluan tuollaisennn 8)

  VastaaPoista
 6. Muistan ton Jack Daniels-taulun teiltä kotoa yhä =D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...