2010/12/24

Eikä taaskaan niin, kuin elokuvissa..

Voihan sen joulun aloittaa vaikkapa käymällä sairaalassa..

Aattona aamuyöllä nousi minulle korkea kuume, joka ei ottanut laskeakseen ja koska alla oli se kohtutulehdus, oli otettava aamulla yhteys päivystykseen ja kipaistava sinne ennen 9. Eihän siinä, mutta tuo Marko on myös kuumeessa ja jossain selittämättömässä vatsataudissa ja oksensi lähes koko aamun, eikä kummastakaan ollut vauvaa hoitamaan kuumehouruissa. Mutta onneksi on Mapulla mummo ja pappa. ( Minulla ei ole mitään havaintoa, miten saatiin tuo pieni poika yöllä syötettyä ja pestyä..)

Sairaalassa todettiin, että kohtu ei ole edelleenkään supistunut hyvin ja että siellä on nestettä, joten sain kohtua supistavia lääkkeitä kotiin mukaan ja kontrolliajan sunnuntaiksi. Jos kohtu ei ole tyhjentynyt minua odottaa kaavinta..

Tällä hetkellä tilanne on aamua parempi, ollaan toki voimattomia, kuumeessa, jouluruoka jää valitetavasti syömättä, mutta lahjat saatiin avattua. Kiitos kaikille murusille ihanista lahjoista! ( Mapun leluvuori ääretönkertaistui ja meidän astiasto "aikuistui" lähes kokonaan. Iittalaa ja Arabiaa. .Sain Markolta kaulakorun, jossa on kirjain M. Markollahan on S-kirjain omassa hopeaketjussaan.)


Kiitos edellisen postauksen kommentoijille! <3


Hyvät joulut!

2 kommenttia:

 1. Hui kamala, toivotaan ettet sinne kaavintaan joutuisi, kuulemma todella ikävää hommaa...

  Kurjaa että teidän joulu meni nyt näin. Pikaista paranemista teille kummallekin, ja joulurauhaa myös vaaville! ♥

  VastaaPoista
 2. Voihan räkä miten meni mönkään! Höh!

  Nyt toivotaan tosiaan että kohtu paranis ja supistavat lääkkeet auttais.

  Parempia vointeja teille! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...