2010/12/27

Isyyttä tunnustamassa

Kun avoliittoon syntyy lapsi, on käytävä lastenvalvojan luona tunnustamassa isyys, kun avoliitossa asia on sillä selvä ilman mitään ylimääräisiä paperihommia. Täyteltiin siinä sitten eri papereita, joissa varmistettiin se, että olemme vakuuttuneita siitä, että Mappu on Markon poika. Ja koska olemme ehjä pikkuinen perhe, niin kirjoitimme samalla yhteishuoltjuussopimuksen. Kyllä siinä papereita täytellessä oli taas niin aikuinen olo, ettei tosikaan. ( Onhan sen oman nimen kirjoittaminen kymmenen kertaa eri paperiin niin kauhean haastavaa..)

Ollaan muuten selvästi höperöitymässä täällä neljän seinän sisällä Markon kanssa. Nauretaan joka asialle ja ennen kaikkea niille kaikista tyhmimmille. Esimerkkinä: " Mies meni kauppaan. Lapio. " ( ..got the point?.. ja muuten juu sektiohaavan kanssa nauraminen on sitten tosi pop!). Jos joku kuuntelisi meidän juttuja sen puolisen tuntia, niin lapsi haettaisiin varsin pois ja meidät suljettaisiin pehmustettuun huoneeseen. Sen verran tasokasta verbaalista tuotantoa nimittäin. Laadusta tinkimättä..Tiedättekö mitä? Tapahtui se, mitä pelkäsin. Minun blogistani on kovaa vauhtia tulossa sellainen " Käytiin tänään kaupassa ja syötiin makaroonia ja vaihdoin 4 kertaa vaipan ja paska oli tätä lajia ja joo niin kissa sanoi miau ( ai niin mut ei mulla ollu kissaa..)"- blogi ja tämä on melko hälyyttävää. Ketä oikeasti kiinnostaa " Vau! Sain lapselle tänään päälle tälläiset vaatteet ja pumppasin litran maitoa "- päivitykset?
Ja yhyy, blogi on täyttynyt lapsen kuvista, vaikka ei pitänyt, mutta minkäs teet, kun hän on selvästi enemmän nätimpi ja äitin on hyvä pysytellä kameran toisella puolella vielä jokusen viikon. Ihan vain teidän silmiä suojelen tässä.
Homman motto on siinä, että muuta ei minun elämässäni juurikaan tapahdu. Tälläistä perus vauva-arkea, mutta sehän on hirmu tylsää luettuna ( Kun sitä elää, niin se on aika hektistä koko ajan..).
Taso siis laskee samaan tapaan, kuin lapset Prisma-muovipuseilla huonossa rinteessä, eli hitaasti, mutta kuitenkin. Tehdäänkö asialle jotain? 

<3 Miten voikaan olla suloinen?

Tarjoiltiin tuossa penskalle korviketta, kun oma maidontuotanto oli kipeilyn jälkeen aluksi vähän heikohkoa. Oletteko koskaan nähneet, kun vauva pulauttaa sitten ruokansa kaaressa ulos? Oli muuten sen verran komea kaari, että päiväpeitto kastui kolmesta kohtaa..

Sini kuittaa.

11 kommenttia:

 1. Tosi suloinen poika teillä! :3 Meillä Väpä treenaili kans noit kaaripuklautuksia olkapäältä nii et niit ei ikin heti huomannu vaa vast sit ku niihin astu. :D

  VastaaPoista
 2. Näitä on ihana lukea. Parhaat blogitekstit syntyy justiinsa arjen erilaisista kohelluksista ja hyvästä kirjotustyylistä, ja sulla on ne kumpikin varsin hyvin hanskassa. Joten älä tunne tarvetta vaihtaa aihetta, mä ainakin luen :)

  VastaaPoista
 3. Kivahan on näitä lukea, sitten kun saat itsesi kuntoon voit tulla raportoimaan muustakin kuin tuosta Sulosta <33

  VastaaPoista
 4. Varmaan arjestaan ja elämästään on nyt vähän hankala kirjoittaa sisällyttämättä pientä siihen, kun se nyt kuitenkin on kaikessa mukana.
  Ja mitä siitä, jokainenhan itse kuitenkin valitsee, mitä haluaa lukea. En mäkään ymmärrä vauva-arjesta ja -elämästä yhtään mitään, mutta on näitä silti mukava lueskella :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen samaa mieltä edellisen kanssa, että ne keitä ei kiinnosta ei lue. Mutta mua ainakin kiinnostaa ihan äärettömästi ihan se normi arki, se mitä se mahdollisesti meilläkin on jossain vaiheessa )

  VastaaPoista
 6. Tätähän tämä on. Paskaa ja tissiä, mutta ainaki toiselle kotiäidille helpotus, että kellään ei oo sen mielenkiintosempaa. Meillä myös miehen kanssa yhtä paskat jutut. Saatetaan nauraa tunti tolkulla jollekkin aivan epämääräiselle. Meillä myös korvike aiheuttaa ihan järkyttäviä kaaripulautuksia. Oon antanut nyt vaan sitten pumpattua maitoa. Pitänee kokeilla eri merkkejä, ehkä ne ei pulaututa niin pahasti?

  Noniin takaisin puklu,kakka,pissa,vaipanvaihto,vaatteidenvaihto,päiväunet,kaaripuklut -arkeen. :P

  VastaaPoista
 7. Minua ainakin kiinnostaa lukea! :) Pikkuisen kuvia voisi katsella tuntitolkulla, niiiin suloinen <3

  VastaaPoista
 8. Yhdyn moniin edellisiin kommentteihin^^ Eli kyllä täällä lukijoita löytyy :) Itse olen jo pidemmän aikaa lueskellut blogiasi ja aina on mukava huomata, että taas on uusi postaus tullut. Ja eihän se mitään haittaa, että blogisi kertoo nykyisin hyvin paljon teidän arjesta ja lapsen hoitamisesta, sehän on teidän elämää tällä hetkellä :) P.S. Hyvä kuva suloisesta pojasta :)

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä olen kuin edelliset. Mua ainakin kiinnostaa lukea, itseasiassa jäin heti "koukkuun" tähän sun blogiin kun tän vaan löysin. Itsekin kun olen nuori äiti niin on tosi mielenkiintoista lukea. Ja sä osaat kirjottaa niin hauskasti!
  Ihanan suloinen poika teillä :)

  VastaaPoista
 10. Luen yleensä näitä suosittuja "muoti"blogeja, mutta rehellisesti musta tämä blogi on paaljon parempi ja mielenkiintoisempi.
  Olen suht nuori vielä eikä lapsi ole mitenkään kovin ajankohtainen tällä hetkellä eikä edes ihan lähitulevaisuudessa, kuitenkin tunnen että tästä blogista on minulle paljon enemmän hyötyä kun niistä vaatehömpötyksistä.

  Olette ihana perhe, toivon teille kaikkea hyvää. :)

  VastaaPoista
 11. Mua ainakin ehdottomasti kiinnostaa lukea teidän arkea :) Mitä sitä turhaan keksimään mitään ihmeellisyyksiä, kun elämä on tällä hetkellä siinä pisteessä että lapsi on ykkönen!

  Olen jo hetken aikaa aina välillä seuraillut teidän elämää sattumalta, mutta nyt pääsette mun vakituiseen seurantaani :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...