2010/12/30

Neuvolaa ja alennusmyyntejä

Poju kasvaa ihan silmissä. Neuvolatäti kävikin tänään punnitsemassa ja puoli kiloa saatu painoa lisää syntymästä! Eli painetaan tällä hetkellä sen 3780g! Äiti ylpeilee maitonsa riittävyydestä. Muutenkin kehuttiin ja onhan se meille äideille, jotka elävät lapsiensa kautta aina hieno asia, kun terkka kehuu pojan ihoa ja luonnetta.

Jos nyt muuta äiteilyä kaipaatte, niin käytiin kylässä ekaa kertaa tänään! Tosin pikkumies nukkui koko kyläilyn ajan, mutta oli aika söpö, eikös Henna? ;P

Enon sylissä.

Minä en mahda sille mitään. Aina, kun kauppojen näyteikkunat täyttyvät niistä suurista kylteistä, jossa lukee " -50%", olen myyty. Juoksen sovittamassa rättejä, kuin päätön kana. Yleensä tuhlaan rahaani heti mutta tänään en löytänyt mitään! En yhtikäs mitään! Tai no yhdet legginssit rikkinäisten tilalle..Ja yöshortsit.. Mutten muuta.

Olen muuten ottanut käyttöön vaatteet, jotka mahtuivat päälle ennen raskautta. Farkut motivoivat vielä tuolla kaapissa, mutta suurin osa paidoista menee hyvin jo päälle. Ihanat ihanat vaatteeni! Voiko ihminen enempää piristyä?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että maito riittää! Jes! :) Siitä tulee varmasti hyvä mieli.

    Mulla ei mee myöskään vielä omat farkut jalkaan. Heti synnytyksen jälkeen ne ei noussut edes reisistä ylös, mutta nyt ne saa jo ylös asti mutta kiinni ei vielä mene. Ellei sitten survo ja halua kunnon sivurenkaita :D

    Mä osti aleista pari pitkää toppia ja yhden pitkän pitkähihaisen. Niin ja ihanan neuletakin, johon ihastuin jo kesänlopulla, oli -70% ale.Jei!

    VastaaPoista
  2. Pikkuinen oli maailman suloisin :) Hurmasi mut ihan täysin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...