2010/12/17

Nomination

Pääsin ripille vuonna 2008 ja toisin, kuin kaikki muut, minä en saanut Nominationin rannekorua. Katkerana tästä, olen boikotoinut kyseistä tuotetta myöhemmin, kunnes sitten äitini kiikutti rannekorun lahjaksi lapsen syntymän johdosta.Minun korussani on neljä "erikoispalikkaa". Kirjaimet S ja M, suojelusenkeli ja pienet siniset lastenvaunut.. Ei tarvitse montaa kertaa yrittää arvata loppuiko vuosikausien katkeruuteni korun saamishetken myötä.


Millaisia Nomination koruja teillä on?

10 kommenttia:

 1. Mulla löytyy oman,miehen ja tytön nimen alkukirjaimet, suojelusenkeli, horoskooppimerkki, raskausaikana ostettu haikara, vaaleanpunainen tutti, mieheltä vuosipäivänä saatu palikka jossa kaksi punaista kultareunaista sydäntä..

  Tytön Nominatiosta löytyy sama tutti, nimensä kaksi ensimmäistä kirjainta (tarkoituksena kerätä koko nimi) sekä kultainen sydän.

  Molempien koruissa jokaisella itse ostetulla ja lahjaksi saadulla palalla on merkitys tai tarina, musta tää nomination-koru idea on aivan ihana, mä en ite kans yhtään aluksi innostunut touhusta mutta sitten kun äiti tuon tytölle osti niin olihan munkin ostettava ;> Ja nyt on miehelläkin :D

  Mitä teille kuuluu ? Ja miten on perhe-elämä lähtenyt käymään ? Onko sulla kivut ja muut yhtään helpottanu? Vielä kerran tosi tosi paljon onnea, mä olen niin iloinen ja onnellinen teidän puolesta :)

  VastaaPoista
 2. Eipäs ole minullakaan kyseistä korua :(

  VastaaPoista
 3. miulta löytyy vesimeloniviipale, vihreä omena, kultainen norsu, kultainen nuotti ja rippilahjaksi saatu kultainen ristipala :) tää on niin kiva koru!<3

  VastaaPoista
 4. Mie kävin tänään ostamassa kummipojan kunniaks uuden laatan..näät sen sitten kun tulen käymään ;)

  VastaaPoista
 5. mulla ei ole. kaikilla muilla on. jippii, jopa pikkuveljelläni. epäreilua.

  VastaaPoista
 6. Sain omani mieheltäni syntymäpäivälahjaksi. Ensimmäiset palat olivat mieheni valitsemat: kultainen sydän, tähti ja perhonen (joka muistuttaa häidemme teemasta) Hääpäivän jälkeen sain vielä huomenlahjaksi osan jossa on kaksi punaista sydäntä sekä koiran tassun jäljen (muistuttamaan meidän pikkuisesta koirasta! )itsestä kerkesi kyllä kanssa tuntumaan siltä että kaikilla muilla on se!

  VastaaPoista
 7. Mä haluun kanssaaa! Harmi että miehellä on jo mulle joululahja. Ehkä mä pyydän sitten synttärix. (Huomaa teinimäinen x, kyllä me 30vuotiaatkin osataan).

  :) K

  VastaaPoista
 8. Voi, ihanat nuo lastenvaunut tuossa! :--) Miulla on neliapila, T-kirjain, risti, kalat (horoskooppi) ja kilpikonna! :-)

  VastaaPoista
 9. Söpö toi siun koru! Miulla on M, violetti kristalli, ankkuri, kitara, kristittyjen kala, leijona ja peace-merkki :-).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...