2011/01/31

Asuntokuume

Tammikuun viimeinen. Tänään olisi voinut irtisanoa nykyisen vuokrasopimuksen ja kirjoittaa uuden tilalle. No niinpä, miksipä ei?

Ongelma 1 : Marko ei halua muuttaa, minä taas haluan. Muut vauvakuumeilevat ja minä asuntokuumeilen. Kierrän huvikseni kaupungissa käyden katselemassa asuntoja etsien samalla sitä täydellistä unelmakotia itselleni meille. Marko tahtoo asua tässä ja myönnetään, ei tässä nyt suurempia vikoja ole ( Lukuunottamatta sijaintia, sitä, että asunto on aivan ylimmässä kerroksessa, vähintäänkin epäilyttäviä naapureita ja sitä, että äiti asuu kaukana...)..

Ongelma 2 : Kotikaupungin valikoima. Mistään ei tunnu löytyvän sopivaa asuntoa hinta- laatusuhteeltaan kahdelle opiskelijalle, joilla on lapsi. Opiskelija-asunnossa olen asunut, ihan keskustaan en halua ( enkä nimeltämainitsemattomiin kaupunginosiin..), vuokraan pitäisi sisältyä vesi ja ehdottomasti sauna!!.. Ja kerrostalot alkavat olla mielestäni jo tyhmiä ( " rivarinpätkä-vaihe ".Ai miten niin kotiäiti..?.)..


Kävin taannoin ( viime viikolla ) katsomassa ehkä maailman surkeinta kolmiota Heikinpohjasta. Olevinaan "tilava".. Noh, en olisi mahtunut keittiönkäytävään lapsen kanssa, huoneista ei tiennyt sitä, mikä oli olohuone ja mitkä makuuhuoneita, kaapista jäi kahva käteen ( ah ihania 70-lukulaisia kaappeja..).. Pimeä huoneisto.. ( rotat vain puuttuivat jaloksista.) No way..

Sitten kävin katsomassa suurehkoa kaksiota ja kivalla paikalla oleva asunto olisi täyttänyt toiveeni, mutta se sauna puuttui ( voi sitä itkun määrää..). Näköalasta olisin antanut sieluni. Parveke järvelle ja Olaviilinnaa kohti ( selittää vissiin hinnan..).Ja sitten tälläi pikaisesti: Doven uusi mainos miehille suunnatuista tuotteista on ihana! <3

Mukavaa alkavaa helmikuuta meille ja teille!


kuvat täältä

5 kommenttia:

 1. Ja minä taas vihaan sitä rallatusta siinä mainoksessa! Saa näkemään niin punaista :D

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan samat kuviot koko ajan, eka biletys ja sitte asuntokuume. Ehkä tää vaan on tätä pesänrakennusta.

  :) K

  VastaaPoista
 3. Se mainos on mun lemppari! <3 Radiosta kuuluu siihen erilaisia osia :D oon aina ihan fiiliksissä ku se tulee...

  VastaaPoista
 4. Minul kans asuntokuume, mutta täytyy nöyrtyä odottelemaan parempaa taloudellista tilannetta. :) Haaveilukin on kyllä kivaa.

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.

  Terveisin,
  Maiju
  maiju.hamalainen@goviral.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...