2011/01/30

Ette kyllä usko, mutta kun äitini haki Mikaelin niille yökylään, niin itkeä tihrustin matkan parkkipaikalta kotiin ( olinkin koko päivän jo panikoinut ja itkenyt ja taas panikoinut sitä, että pieni on yötä poissa. Vaikka tiesin kyllä, että he pärjäävät. Itsestäni en ollut varma..). Eilen oli "oikea vapaailta" eli ei mitään "velvollisuuksia" ennen sunnuntai-iltapäivää. Äiti sanoi, ettei klo: 21.00 jälkeen saa enää soittaa. Enkä soittanut, vaikka mieleni teki. Ikävää ei lievittänyt lompakossa ja puhelimessa olevat kuvat pienestä ( joita sitten ylpeänä esittelin ihmisille..).

Muutamat paukut kotona, tissien pumppausta, hyvää seuraa ( juttujen laadusta taas 100% takuu..), hieman baariloita, lisää hyvää seuraa, tupakkaa, pizzaa, aamuyöltä nukkumaan ja puolen päivän aikoihin ylös ( ilman sitä "aikuisten" darraa vieläpä ). Ja nyt sitten odottelen malttamattomana iltapäivää, jolloin saa hakea pikkuiseni kotiin takaisin. Pitäisi ehkä ensin siivota tuo keittiö.

Vapaailta oli eirttäin kiva, mutta tulin silti siihen tulokseen, että ilta kotona pikkuisen ja Markon kanssa on parasta mitä tiedän. <3 Mutta nyt kahvia lisää ja elämä alkaa taas voittaa ( vielä muutama tunti ja Mikaelin saa hakea kotiin <3 ! ).3 kommenttia:

 1. Aika nuorena oot raaskinu hoitoon viedä, itse en kyllä pystyis...

  P.S. Tuo tupakka muuten vähentää rajusti maidon määrää, kannattaa ottaa se huomioon.

  T: Tiina

  VastaaPoista
 2. Tiedossa. Yhden illan tupakointi tuskin imetystäni silti pilaa :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi oot kyllä aika rohkea. Mä en pystyis olemaan poissa. Mutta lukiolaisen pitää saada joskus ottaa vapaailta, en yhtään moralisoi. Mä oon niin sitä mieltä, että kun äiti voi hyvin, niin lapsi voi hyvin.

  Mäkin poltin puolikkaan tupakan eilen kaverin häissä, tunsin itseni todella pahikseksi! Mies oli Sammakon kanssa hotellilla unten mailla, mä kävin kavereiden kanssa saunassa, vedin yhden bissen ja istuin tunnin ulkona lämmitetyssä paljussa. Olipa melko ihanaa, mutta klo 24 oma biologia rupesi huutamaan, että nyt tytön viereen ja ÄKKIÄ. Kun pääsin hotellille, siellä mies ja tyttö vetää sikeitä ilman huolen häivää... Sellasta se vaan on. Mut nyt taas jaksaa, kun sai hetken olla ilman sitä, että pitää pitää jostain jatkuvasti huolta. Varsin rentouttavaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...