2011/01/15

Mimmiralli

" Voit lähteä tyttöjen mukaan."

Voinko? Ihanko tosi?

Jossain vaiheessa iltaa löydän itseni autosta kahden hurmaavan leidin seurasta ja me teineilemme pimistelemme ( vai miten ne teinit sanoo?) ympäri kaupunkia. Olen ensimmäisen minuutin jälkeen valmis palaamaan kotiin Markon ja Mapun luo, en epäile etteivätkö he pärjäisi mutta.. Mutta, kun on ikävä. Ja lompakossa olevat kuvat eivät helpota ikävää. Eikä puhelimen taustakuva..
Ilta oli erittäin kiva. Ihanaa seuraa ( miesjuttujen ruotimista <3 ), muutama lasillinen Häppärissä, muutama huolestunut tekstiviesti kotiin.. Ennen puoltayötä olinkin jo takaisin omien poikien luona, mutta olipa kiva olla muutama tunti tyttöporukalla liikkeellä. Irtiotto.

Enkä tuntenut itseäni ollenkaan huonoksi äidiksi, vaikka mies jäikin vauvaa kotiin hoitamaan.Täytyy muuten mainita, että äiti Mappu on kahden muumilevyn ja yhden muumi-dvd:n onnellinen omistaja. Että varmaan popitetaan tällä aamusta iltaan naapurien iloksi noita hyviä biisejä sitten.


Äiti rakastaa <3 

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva että pääsit vähän tuulettumaan! Vaikka koti-ikävä tulikin äkkiä. Ihan tuttu juttu :) Mä oon tän puolen vuoden aikana käyny 2 kertaa viihteellä. Toisena kertana ihan baarissa asti ja sen jälkeen ei oo tehny mieli mennä ollenkaan.. Sillon olin ihan sinne 4 asti yöllä ja mies ei seuraavana aamuna ollu kotonakaan, eli oli tosi mukava aamu herätä klo 8 likan kans hirveessä kankkusessa 2h unien jälkeen. Meni maku koko hommaan :D Mielummin vietän koti-illan perheen kanssa kun siellä hirveessä metelissä ja tungoksessa.. ja kun "palkinnoks" semmosesta baari illasta saa vaan aivan järkyttävän seuraavan päivän ja huonos lykyssä vielä sitä seuraavanki.. vaikka onhan se kiva välillä päästä kuitenkin johonkin.

  Mappu se vaan suloistuu :) herttasen näkönen pikku jätkä :)

  VastaaPoista
 2. Se o hyvä luottaa isäukon hoitotaitoihin, päästää irti ja luottaa, hyvä hyvä.

  Jeeeee Pohjois-Karjala täällä edustettuna. Voi kotopaikkamaakunta.. <<33

  Kiva bloogen sulla, tällanen rempseä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että pääsit vähän tuulettumaan :) Ole onnellinen että sinulla on noin ihana mies, joka päästää sut ulos ja hoitaa pikkuista silläaikaa.
  Ite en oo vielä saanut kokea tätä, siis että mies vahtii tonia yksin illan, peräti sitten yön :D (toisaalta ymmärrän miksi mies ei "halua", intti tekee tehtävänsä, sanotaanko näin)

  Kun ite ekan kerran lähdin pojan luota "pois" (ruokakauppaan) oli heti 10min jälkeen hirveä hinku kotiin :D

  VastaaPoista
 4. Jäi jotenkin ärsyttämään tuo lause: "Enkä tuntenut itseäni ollenkaan huonoksi äidiksi, vaikka mies jäikin vauvaa kotiin hoitamaan."
  Siis sitä vain että tunteeko joku tosiaan itsensä huonoksi äidiksi jos jättää vauvan miehelleen, lapsen isälle? Meillä ollaan tasavertaisia lapsen hoidossa. Vuorotellaan kaikessa. En imetä eli isä hoitaa myös syöttämistä yhtä paljon kuin minä. Molempien lapsihan se on. Enkä nyt meinaa nyt että sinä Sini olisit tuota mieltä, että vauvan ainoa oikea hoitaja on äiti mutta joku on ja se ärsyttää!

  T. 3kk tytön äiti

  VastaaPoista
 5. Ikka: Kyllä voi tuntea. Varsinkin, kun minun äitiyttäni tunnutaan kyttäilevän tosi paljonkin varmaan ikäni puolesta ja varsinkin kyylätään niitä mahdollisia "virheitä". Täällä paikkakunnallamme on niin helppo saada itselleen "huonoäitimaine", jos käy ulkona ilman lasta.. Lapsihan hoidetaan meillä kuitenkin melko lailla 50-50, vaikka syöttäminen on lähes 100% minun hommaani vielä. Saikohan tästä kommentista pointtia selville..? Anyways.

  VastaaPoista
 6. Itsellä ei ole lapsia, mutta toivottavasti pystyn joskus ajattelemaan niin, että lasten isä on ihan yhtä hyvä ja pätevä hoitamaan niitä kuin äitikin. Koska niinhän se on, ja jos isä ei hoida lasta sen ollessa vauva, niin osaako se yhtäkkiä hoitaa sitä silloinkaan, kun se on kaksi, viisi tai kuusitoista?

  Luin eilen varmaan tunnin verran hienoa blogiasi, vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä. :) Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  VastaaPoista
 7. Sain kyllä pointtisi selville! Ja niinhän se valitettavasti on että nuoria äitejä katsotaan suurennuslasilla liittyen vauvanhoitoon! Aika älytöntä porukkaa sielläpäin jos noin ajattelevat... :/

  VastaaPoista
 8. Jee hyvä Sini! Mäkin olin eilen tuulettumassa, oli kivaa! Ja kamala ikävä yhtä aikaa. Hassua, kun muut lähti baariin, olin niiiin valmis kotiin Sammakon luokse. Ja valitettavasti noita arvostelijoita on, myös täällä pääkaupungissa ja vieläpä omassa kaveriporukassa... Jätän huomioimatta NE kommentit. Pakko päästä välillä pois, muuten menee järki.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...