2011/01/23

Ristiäiset
Ja niin Mapusta tuli Juho Mikael. Mikael on kutsumanimi ja poika sai myöskin isänsä sukunimen. Kun pappi julkisti nimen niin poika änähti jotain, joka kuullosti jotenkin siltä, että " ei kai nyt helvetissä sellainen nimi?!" mutta nukkui muuten koko tilaisuuden. Ja koko juhlan. 5 tuntia, heräämättä lainkaan vaihtuviin sylityksiin tai salamavaloihin..

Pesonen-kummi, isi, äiti, Emppu-kummi ja Rale-kummi

Mikael sai kummeikseen minun ja Markon hyvät ystävät. Vieraita oli lähemmäs 40 ja juhlavieraat koostuivat lähimmistä sukulaisista ja ystävistä. Kihlauksesta moni kuuli vasta ensimmäisen kerran eilen. Pappi oli mukava, emme laulaneet lainkaan virsiä koko tilaisuudessa, vaan korvasimme ne nuorten veisuilla Lapsuuden usko ja Askeleissasi kulkea saan. Meillä oli ruokailu ( kanapastaa ja lohikiusausta ) ja tietysti kakkukahvit. Juhlissa on se ikävä puoli, ettei kaikkiaehdi millään jututtaa tarpeeksi..
Äitin isarukset ja Mikael

Tämä kuva on ihana! Teuvo, Teppo, Allu, Teemu, Väinö ja Nina <3 Ai miten niin ei olla yhtään samannäkösiä? :D


Harvinaisen kivat juhlat järjestämisestä huolimatta. Poika sai ihania lahjoja, niistä iso kiitos kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kaunis nimi kauniilla pojalla :) vai komea?
  Mikael on aina ollut yksi mun suosikeista, <3 sille.

  VastaaPoista
 2. Onnea Mikaelille ihanasta nimestä! :)

  VastaaPoista
 3. Nimi on joo hyvä, mutta vähän ihmettelen vilpittömästi, että ensin kirjotat harkinnees vakaasti jättää lapsen nimi blogissa mainitsematta, ja sitte se tuosta vaan pläjähtää näkyviin...vai onko mulla menny jotain ohi? En siis ota kantaa onko hyvä/huono, vaan lähinnä vilpittömästi kyselen mistä moinen mielenmuutos :-) ("hormonit" tai "ailahteleva luonne" ei kelpaa vastaukseksi ;-))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tosiaan mietin. Samoin, kuin blogin lopettamista/laittamista salaiseksi. Loppupeleissä päätin julkistaa nimen, koska lipsauttaisin sen vahingossa tänne kuitenkin ja sitten olisi periaatepäätös ollut pilalla.. ( Ja saihan poika nyt niin hienon nimen, etten voi äitinä olla ylpeilemättä!)

  Mutta toisaalta en osaa sanoa oliko se viisasta ollenkaan, kuvani ja tekstini ovat täällä julkisena ja kuka tahansa voi ne saada ja käyttää niitä minun tietämättäni.

  VastaaPoista
 5. Vastaus hyväksytään ;-) ikävää että nykymaailmassa joutuu ylipäätään harkitsemaan semmosia turvallisuustekijöitä, mutta pakkohan se on :-( en vois kuvitella MIKS kukaan haluis (tai miten) väärinkäyttää teidän nimiä/kuvia, mutta koskaan ei tietenkään voi tietää.

  Lukijana totta kai kannustan jatkamaan kirjottamista julkisesti - oot niin hieno esimerkki siitä, kuinka huomisesta voi joskus tosiaan tulla se parempi päivä. Itellä on syömishöiriötä lähipiirissä (kenellä nykyään ei...), ihana on ollut seurata kuin löydät elämänilosi jälleen :-)

  VastaaPoista
 6. * HÄIRIÖTÄ :D höiriö ois kyllä hieno lisäys suomen kieleen.

  VastaaPoista
 7. Kesästä asti olen kommentoinut anonyymina blogiasi, mutta uskaltauduin tekemään omankin blogin tänne. :)
  Ensiksi en meinannut tehdä juuri tuon takia mitä anonyymi aikaisemmin sanoi. Kuka tahansa voi lukea blogia, mutta näin vastaalkajablogaajana en osaa vielä tehdä sitä, että estäisin muiden näkemästä blogiani.

  VastaaPoista
 8. Komea nimi! :)

  Mäkin nimenannon jälkeen julkaisin koko nimen täällä, mutta oon miettinyt että voiko siitä olla jotain haittaa? Mistä sitä ikinä tietää mitä joku keksii, kamalaa! Nythän mullakin on paljon pojan kuvia esillä, mutta kunhan poika kasvaa niin kuvat varmasti vähenee. Vaikeita nää turvallisuuskysymykset on :)

  VastaaPoista
 9. Onnea nimekkäälle pienelle miehelle! Heh, meillä Veijo huus ku syötävä koko kristillisen toimituksen ajan...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...