2011/02/28

Asuntokuumetta osa. 2

Taas on kuukauden viimeinen päivä, enkä tänäänkään irtisanonut vuokrasopimusta. Toisaalta ei löytynyt kuukaudessa meille asuntoakaan. Kauheaa odottaminen ei sovi yhteen minulle tyypillisen kaikkimullehetinyt-asenteen kanssa.

Rehellisyyden nimissä voni kertoa, että kävimme tänään katsomassa erästä saunallista kolmiota. Ja SE oli huonoin asunto, jota olin koskaan katsonut. Pimeällä alueella, rapukäytävässä haisi vahvasti tupakka..Ja se asunto! Valehtelematta löytyi 3 tietokoneen näyttöä, pesukone, vaatteita, sohva.. Seinät olivat täynnä polttojälkiä, revittyä tapettia, uunista puuttui kääntönupit, lattiassa ( muovimatto ) oli kuoppia... Mitä ajan tuhlausta. Mielessäni näin jo selvästi sen, miten varastettu tavara liikkui asunnosta omistajilleen ja miten narkkarit pistelivät makuuhuoneessa itseänsä. Graffitit vain puuttuivat. Ja kuolleet rotat.
Kylläpä oli ihana tulla omaan valoisaan kotiin!

Mutta en vielä luovuta. Kyllä se asunto sieltä meille löytyy. Ja mielellään niin iso, että saadaan kirjahyllyt ja sohvapöytäkin varastosta sisälle.

Ps. Tuli mieleen se mainos, missä koti etsii ihmistä ja se omakotitalo löytää sen naikkosen luo. Voi saunallinen, lasiparvekeella varustettu ja valoisa kolmio: LÖYDÄ MEIDÄT!

6 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, et miks just kolmio vai onko Savonlinnassa jotenkin öky-halvat vuokrat :D? Meidän tuppukylässä halvin kolmio oli 3vuotta sitten 500e/kk. Ei saunaa ja deeku-alueella. Kalleimmat jotain yli 700e. Keskitaso vähintään 600-650e/kk. Aika kallista mielestäni.

  Katseletteko yksityisiltä siis vai myös kaupungilta? Vai onko se nyt kunta :D sorry tietämys.

  Vuokraovi.com ?

  VastaaPoista
 2. Ihan vain siksi, että meillä loppuu kaksiosta tila :/ täälläpäin on hirmu kallista asua. Kapungilta ja yksityisiltä kyselly mutta ovat kovin kiven alla.

  Vuokraovessa pyörin päivittäin! :)

  VastaaPoista
 3. http://www.savonlinnanvuokratalot.fi/

  VastaaPoista
 4. Koluttu läpi n. miljoona kertaa Kaisaseni.

  osaan sen sivuston ulkoa :D

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida sen verran, että meitä on miehen verran vähemmän kuin teitä, ja tämä 30 neliötä riittää kaikkeen tarvittavaa, vieläpä kauniisti sisustettuna ja täysin toimivana. :) Joskus kyse ei ole neliöiden puutteesta vaan asettelusta ja järjestelystä. ;)

  VastaaPoista
 6. Sekin tietysti vaikuttaa, että miten ne neliöt siellä asunnossa jakautuu. Aina se ei vaan auta vaikka asettelis kaiken tetrismäisesti. Meille kyllä tuli kanssa vauvan myötä lähtö kaksiosta kolmioon. Samalla päästiin eroon hankalasta hisseilystä kerroksiin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...