2011/02/16


5 kommenttia:

 1. mullakin on vielä se 10kg ekstraa mut hätäkös tässä :D mulla ei oo koskaan ollu vaakaa, joten punnaan neuvolassa veijokäyntien yhteydessä.

  mut lupaan tsempata sua, jos et laita itelles ihan älyttömiä paineita :) ja varo vatsatreenien aloittamista liian aikaisin tai saat kestopömpön!

  VastaaPoista
 2. mä lihoin sen 9 kiloo täs 3-4 kuukauden aikana (seurustelu lihottaa). Mutta jos minullakin olisi laps, jättäisin ympärilleni mielellään vähän ylimääräistä. Se on lapsesta ihanaa kun on pehmonen syli. Ja hei. Kuvissa ainakaan et näytä millään tavalla "lihavalta" tai pyöreeltä, vaan juuri omalta itseltäsi.

  Kunhan muistat että nälkä kannattaa syödä pois. Nälkäisenä ihminen muuttuu kiukkuiseksi ja väsyneeksi. Hedelmät, kuidut ja proteiinit. Ei silti kannata sitä vaakaa tuijottaa. Siitä ei hyödy mitään

  VastaaPoista
 3. Munkaan mielestä et kyllä kuvissa näytää yhtään lihavalta tai pyöreeltä! =)
  Mä ite alotin treenaamaan ku Väpä oli jo melkeen vuoden! :-D Mut mä en vaan kokenu sitä tarpeelliseks ku kaikki kilot jäi synnärille ja vähän ylimäärästäkin. Sit kesän jälkeen se inho tota mahapussia kohtaan vast tuli ja nyt kyllä ilosin mielin ramppaan salilla monta kertaa viikossa ja lenkillä. Siit vaan tulee niin hyvä olo!

  VastaaPoista
 4. Mullaki tuli +20kg ja synnärille jäi kutakuinkin viistoista. Nyt jäljellä on ne tiukat 4kg, istuu ku tatti! Aloin treenaa vähän kun Nooa oli noin 4kk ja enemmän noin 6kk kohdalla. Mutta mulla toipuminen jo itessää vei kolmisen kuukautta, ja sinä aikana ei tosiaa tullu mieleenkään jumpat.

  Etkä mustakaa näytä yhtään pyöreeltä kuvissa.
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 5. Määkin oon sitä mieltä, että et sä kyllä yhtään epäsopivalta kuvissakaan näytä joten nou hätä! :)

  Ja muutenkin: armahda kroppaasi, se on kuitenkin antanut asuinpaikan yhdeksäksi kuukaudeksi sun silmissäs maailman ihanimmalle ihmiselle ja siihen, että kroppa alkaa olemaan täysin palautunut todella raskaasta rulianssista menee vähintään saman verran mutta yleensä ottaen vuosi. Älä ota stressiä asiasta, joka muuttuu ihan itestäänkin aikaa myöden!

  Ja ihan pakko kommentoida tuoda Kauriin mainitsemaa "Se on lapsesta ihanaa kun on pehmonen syli" niin paskat. Tällä paskat-ilmaisullani tarkoitan siis sitä, että oli se syli luinen, pehmeä, mitä vain niin lapsesta se on kaikista ihaninta kun hän saa olla rakastavan vanhemman sylissä. Ei lapsi arvostele ulkonäköä vaan eniten hän arvostaa sitä turvallista, ihanaa, rakastavaa syliä ja siinä hän myös kaikkein parhaiten viihtyy -äidin/isin rakastavassa syleilyssä luisevuudesta/pehmeydestä/mistä vain huolimatta. Ü

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...