2011/02/09

jo 180!

Mitämitä? Jokos noita lukijoita on tuon verran :O ? Vielä kaksikymmentä ja alan miettimään jotain toivepostausviikkoa tai arvontaa. (?) Ootte te kyllä aika mussuja!


Mikael on tervehtymään päin. Ruokailut takkuaa hieman edelleen, mutta ymmärtäähän sen, kun nenä on tukossa. Neuvolasta eilen saatu rotavirus-rokote on luultavasti toinen syy ylimääräisiin itkuihin. Mites muilla? Onko rokotuksesta tullut muita oireita? Ja kolmantena tietty sen Cuplatonin lopettaminen. On se lohdutonta kuunnella itkevää lasta, varsinkin, kun emme ole järin tottuneita siihen..

Se on muuten jännä huomata, miten Mikael matkii. Aukoo suutaan ja vastaa jutteluihin jouseamman kerran päivässä. Ja varsinkin, kun päivällä jumppaillaan ja katsotaan Lostia ja Tahdon asiaa dvd:ltä on mukavaa, kun jollekulle voi höpötellä ja saa vielä vastauksenkin.


Lätisimpä taas melko tylsiä juttuja.. 

3 kommenttia:

  1. Meillä tuli tytölle sillon 2kk iässä rotarokotteesta hirveet mahavaivat. Seuraavan päivän rokotteesta huusi koko päivän kipujaan. Ja se oli aika outoa, koska ei koskaan ennen sitä ollut itkenyt muuta kun nälkää. Mut sitten seuraavalla kerralla ei tullut mitään oireita, eikä edes niistä piikeistä. 5kk iässä tuli pientä lämpöö ja yö oli levoton rokotteista. Ei kummempia.. Nyt parin viikon päästä 8kk neuvolas saadaan se toinen yhdistelmä rokote vähän etuajassa, kuuluis antaa vasta 1v. Mut kun lähetään kuukauden päästä japaniin niin täytyy olla joku suoja pöpöjä vastaan. Saa nähdä tuleeko oireita.

    VastaaPoista
  2. Veijon mahaa vääns kovasti rokotuspäivän illan eli huus eikä suostunut syömään, yö oli jo ok. Kakkatapa muuttui jokatoispäiväisestä satsista joka päivä monta kertaa tapahtuvaan turautteluun. Kakka on myös ollut vetisempää ja limaisempaa kuin ennen.

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea lapsesta! On todella hienoa, että sait lapsen vaikka pelkäsit lapsettomuutta niin paljon ja sait keskenmenonkin sillon joitakin aikoja sitten..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...