2011/02/06

Sunnuntaisähellystä


Sunnuntai. Mikä oiva tekosyy olla tekemättä mitään. 

Mutta kuka voisikaan vastustaa auringnpaistetta ulkona? Minä en ainakaan. Miten ihanaa on pukea päällensä ja lähteä koko perheen voimin reippailemaan pakkaseen. Tosin yksi meistä nukkui koko matkan, varmaan hankala arvata kuka. Mutta reippailu ( ja aurinko ) todella kohottavat mielialaa. Ja yksin lenkkeily on tylsää, joten lenkkiseuraa haetaan. Yhteydenottoja kiitos.

Nuo vaunut ovat ihan unelmat! En ole ikinä tykännyt sellaisista "moderneista" vaunuista, vaikka käytännölliset varmaan ovatkin. Jotenkin nuo meidan Emmaljungat on vaan niin täydelliset. Sääli, että se istuinosa on rikki ja minun on ostettava toiset rattaat vähän myöhemmin. Ovat muuten melko hintavia sellaiset..Millaisia rattaita suosittelette?


Lost-koukuttuminen jatkuu ( joo tiedän, olen 5 vuotta myöhässä..).
Tänään aloitetaan toisen kauden katsominen, ensimmäinen meni viikossa. Alan pikkuhiljaa oivaltamaan sen, miksi se koukuttaa ihan mahdottomasti. Onneksi niitä tuotantokausia on muutama, niin on tekemistä päiville. Houset, Sinkkuelmät ja Täykkäritkin voisi ostaa iltapäivien ja unettomien öiden iloksi.

6 kommenttia:

 1. En kyllä osaa mitään rattaita suositella, mutta itekki omistan retrot emmalit ja pakko sanoa, että ne on kyllä kaikkein parhaimmat vaunut ollu mitä oon kokeillu. :) Ja mitä meillä on ollu. Ne on vuosimallia 1991, mulle ostettu aikoinaan. Äidiltä tyttärelle siis.

  Mutta nyt aattelin ostaa emmaljungan edget, ne on vieny mun sydämmen kokonaan ja onhan ne kookkaat, mutta eipä täällä maalla mitään cityvaunuja tarvitakkaan. :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin oli ja on vieläkin myynnissä Orat joissa se selkänoja ei pysy ylhäällä. Nyt ei poika enää mahdu sinne koppaan.

  Meillä on nyt Emmaljunga City Crossit, ihan ne uudenmalliset, mut oon kyllä tykänny superisti. Kevyet työntää. Kevyet nostaa ja helppo kasata esim. autoon. Niihin mahtuu lapsi reilusti yli 3vuotiaaksi asti.
  Ja kopan voi kääntää kumpaan suuntaan tahtoo. Oikeesti ihan parhaat joten niitä kyllä suosittelen. Ja nimenomaan senkin takia, että voi pienempänä olla kasvot työntäjää kohti.

  Käytettynä ihan kelpo hintaan saa, esim. huutiksesta :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin Emmaljungat. Ei ne kyl mitkään modernit oo vaikka ei ookkaan ku parivuotta vanhat. Mut on kyl toiminu hyvin. Menee vielä pitkään ku ollaan nyt alettu käyttää sitä istuinosaa :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli ennen Emma Bestar combi yhdistelmävaunut. Tykkäsin niistä, vaikka ei mitkään maailman kevyimmät ja pienimmät olekaan. Vieläkin vaunuvarastossa odottelee uutta omistajaa. Sit ostettiin kuukausi sitten Brio Sing vaunut. Ne mihin saa erikseen laitettua vaunukopan, tavallisen ratasistuimen isommalle lapselle, jonka saa kummin päin vain siihen ja myös turvaistuimen kiinni. Meillä on siis myös se Brion turvakaukalo ja se on tosi kätevä esim. kauppareissuilla kun saa vaan tökättyä sen kiinni rattaisiin ja ei kun menoks. Ja rattaat itessään saa niin pieneen tilaan, että voi melkeenmpä kantaa kädessä niitä.. Ja on tosi kevyet ja näppärät. Tosin ei missään lumihangessa mee kovin lujaa ja siks käytänkin pidemmillä vaunulenkeillä noita edellisiä Emma vaunuja.

  VastaaPoista
 5. Olen ihan koukussa blogiisi :)
  Jotenkin niin ihanan aito meininki.
  Ja sympaattinen kaikin puolin. Jatka(kaa) samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kuomurattaiden vannoutunut fäni jo vuodesta 2002. Esikoisella oli Emmaljunga Edget (myynnissä!) ja Veijolla siskolta saadut Teutoniat. Noilla siis mentiin ja mennään vastasyntyneestä koko kuljetusapua tarvitseva ikä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...