2011/02/21

Superäidit ei lannistu. Ainakaan kovin usein.." -Haluatko rehellisen arvion?
- joo...
- Sie näytät siltä, että siun perse on levinnyt ja.."

Siinä vaiheessa lopetin kuuntelemisen. Löysin itseni ennen pitkään makaamasta sängystmme pidätellen kyyneliä. Minä halusin rehellisen vastauksen, sain sen. Miksi silti tuntui niin pahalta? En ole teinitytön mitoissani enää, onhan se ahteri jotakuinkin hehtaarin kokoinen. Silti sen kuuleminen sattui.
Olin täysin maassa 3 päivää. Ai miten niin naiset ottavat ulkonäköön liittyvät kommentit itseensä?

Tänä aamuna en antanut asian vaivata enään, heräsin aikaisin, laitoin aamiaista, tiskasin, järjestelin, imuroin, pesin pyykkiä, tein lounaan valmiiksi, syötin lapsen ja tallustin vaunujen kanssa lähikauppaan jo ennen kymmentä. Tänään minä en ole läskiperse. Minä voi tehdä asialle jotain, jos todella tahdon..Ja sitten muistui mieleeni toinen keskustelu viime viikolta.

-Markolla on varmaan loputon kärsivällisyys.
- Kuinka niin..?
- En mie ainakaan jaksaisi sinuu joka päivä.


Onhan se totta, että jos Marko olisi yhtään herkempi mies, niin olisi varmasti nostanut kytkintä aikaa sitten. Pohdin Markon kärsivällisyyttä ja kiitän sitä pitkää pinnaa, joka hälle on suotu. Olen vaikea haastava ihminen ( ostetaan/vuokrataan kärsivällisyyttä, tilanneälykkyyttä ja sanojensa harkitsemiskykyä..), sen nyt osaa jokainen tuttu sanoa. Ja varsinkin menkkapäissäni ( että terkut viime viikolle ja siihen osuneille mielipidepostauksille! Hillitsin itseni melko hyvin.).

Hieman latistuneilla fiiliksillä tähän viikkoon, mutta kyllä se mieliala sieltä nousee. 
Kun sen nosturilla nostaa..
<3

11 kommenttia:

 1. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa. Mutta niinhän sitä sanotaan että totuus sattuu välillä.
  Mutta ilman niitä huonojakaan puolia kukaan ei olisi oma itsensä! :)
  (toivon mukaan ei kuulostanut tyhmältä.)

  VastaaPoista
 2. Älä ole itsellesi kuitenkaan liian ankara! Raskaudesta ei kuitenkaan ole vielä kovin kauaa aikaa, keho vaatii aikansa toipua! Sama juttu on varmasti tunnetasolla, sun maailma on heittäny aikalailla kuperkeikkaa vauvan myötä. Kaikki varmasti järjestyy, katse eteenpäin vain :)

  Terveisin eräs vakkarilukija

  VastaaPoista
 3. Onhan se totta, että naisilla lantio leveneee synnytyksen jälkeen. Ennen mun peppu oli pieni ja pyöreä.. Nyt se näyttää kauniisti sanottuna valaalta..
  :D

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen jonka perse on levinnyt oikein mukavasti. Ennen oli sellanen poikamainen lantio ja pieni pyöreä peppu, nyt en tiedä mikä toi hyllyvä lyllyvä juttu on. En tunnista omaksi :D

  VastaaPoista
 5. Oikeesti lantio voi kaventua paljonkin synnytyksen jälkeen ja mulla ainakin palautu ihan ennalleen. Aikaa meni joku kolmisen kuukautta ja lantio on yhtä kapee ku ennen raskautta. Et älä masennu :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Kuule, älä kuuntele tuollaisia kommentteja sun ulkonäöstä, painosta yms. Äläkä varsinkaan välitä niistä!
  Katsotaanpa kuka meistä lapsen saatuaan näyttää noin hyvältä kuin sä! Raskaus vaatii veronsa, vartalo tarvitsee aikaa toipumiseen. Ole ylpeä muodoistasi!

  - Karo

  VastaaPoista
 7. tulee mieleen tuosta kirjottamasti eräs sinkkuelämän jakso, kun neidit olivat lähteneet kasinolle ja miranda häpesi levinnyttä persettään synnytyksen jälkeen. Mutta voimia sulle ja auringon paisteeseen vaan mikaelin kanssa rattaita työntelemään niin siinä se pienenee :) ja hei ei sun perse oo normaalisti iso, sä oot vaan just ollut raskaana ! :D

  - pitkäaikainen blogisi lukija

  VastaaPoista
 8. Jep, älä ole liian ankara itsellesi :)

  VastaaPoista
 9. No kyllä se keho siitä hiljalleen palautuu, arvet vaalenee ja muutenkin olo on kohta itselläskin parempi jo. :) Synnytyksestä ei vielä tosiaankaan kauaa ole, mutta tietenkin, jos sua itseäs häiritsee oma keho, niin kannattaa aloittaa vaikkapa uiminen, zumba tjs, kuntosali, sauvakävely? :) Ne on mukavia ja vielä kuntokin paranee, niin ja mieli kohenee myös.

  VastaaPoista
 10. Olisipa hienoa jos naiset eivät surisi muutamaa kiloa, makkaraa tai muuta vastaavaa, vaan keskittyisivät olennaiseen - siihen että keho parhaassa tapauksessa toimii ja on terve.
  Ja varsinkin siihen mitä on korvien välissä.

  Täällä rehellisiä kuvia naisvartaloista synnytyksen jälkeen:

  http://theshapeofamother.com/

  VastaaPoista
 11. Super äidit ei lannistu! :D ihana, sait mut hymyilemään....
  Oon nyt tässä pari päivää kolunnu vaaveli blogeja ja sit löysin tän siun :) savonlinnasta itse myös..
  Aurinkoa päivään! (ulkona on järkyttävä sää... huoh) :o

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...