2011/02/04

Vauvakuulumisia

Kaikkia Mappu-kyyliä hemmottelen nyt seuraavilla uutisilla.

- Poika teki ennätyksen syömättömyydessä. 10 tuntia syömättä, joista 8 tuntia oli herpaantumatonta unta pinnasängyssä. Ja joo, tissit oli melko pinkeät.
- Meillä on ollut rintaraivareita melko paljon, pullo tuntuisi olevan ainut oikea ruokailutapa. Äitin hermoja raastaa, mutta sitkeästi tissiä yritetään.
- Mikael sai ensimmäisen kerran kunnon raivarin kylässä olessamme. 20 minuuttia suoraa kiljumista ja kun saatiin ulkovaatteet kiireellä päälle ja oltiin puolimatkassa autolle, niin lapsi nukahti kiltisti.
- Poika on löytänyt sormet suuhunsa ja tutti on yhtäkkiä mahdottoman vastenmielinen asia...( varatoimenpiteenä hanskat kädessä..)
- Hymyjä tulee ja paljon. Tosin vain mummolle ja lampuille :D
Joo ja minulle kuuluu myös ihan hyvää..

- Olen koukuttunut Lostiin. Kiitos kotoa löytyneiden 1- ja 2-kauden dvd-boksien.
- Penkkarit tiedossa pian ja mummo ryöstää Mikaelin yökylään, jotta isi saa juhlia. Onhan se sellainen " once in a lifetime-tilaisuus".
- Rahat tuli ja laskut on vihdoin maksettu.
- Äidilläni on synttärit ja näin on lahjakin kohta hommattu.
- Loppukuusta tehdään ihan oikea pitkänmatkan reissu Emppu-kummin luokse Kuopioon asti.

3 kommenttia:

 1. Heissan! Olen lueskellut jo ties miten kauan aikaa blogiasi ja aika pitkälti myös vanhat tekstit on läpi koluttu. Ihana lukea vauvaperheen arjesta, varsinkin kun olette saman ikäisiä kun minä. Tämä lueskelu tosin ei lievitä yhtään omaa vauvakuumettani, pikemminkin juuri päinvastoin... Ohhoh, työhän ootte tulossa ihan lähinurkille! Tervetuloa Kuopioon!! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan MAHTAVA blogi! Jään varmasti seurailemaan. :)

  - 4kk:n ikäisen tytön 20-vuotias äiti

  VastaaPoista
 3. Saanks Sini muksia sua kuonoon noiden Miksupiksun yöunien takia ;D? Veijokin non parina yönä peräkkäin herännyt peräti vaan 3 kertaa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...